Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 лютого 2023, 21:57
9296
7

Ліверпуль – Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Рімейк торішнього фіналу

| Оновлено 21 лютого 2023, 21:57
9296
7
Ліверпуль – Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Ліверпуль

Одним із найцікавіших протистоянь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів буде дуель «Ліверпуля» та «Реала». Ще б пак – повторення торішнього фіналу в Парижі! Перший матч відбудеться на «Енфілді», стартовий свисток румунського рефері Іствана Ковача прозвучить у вівторок, 21 лютого о 22:00 за Києвом.

Ліверпуль

Для «Ліверпуля» нинішній сезон виходить кризовим, і, мабуть, найскладнішим за 7-річний період правління Юргена Клоппа. Команда, яка минулого сезону про останнього боролася за перемогу у всіх турнірах, у яких брала участь, зараз вирішує набагато скромніші турнірні завдання.

В АПЛ «Червоні» йдуть лише восьмими, хоча відставання від заповітного четвертого місця не катастрофічне – лише 3 бали за втраченими очками. Щоправда, у Лізі чемпіонів «Ліверпуль» виглядав упевненіше, ніж на внутрішній арені. Після розгромної поразки у Неаполі у першому турі групового етапу команда Юргена Клоппа виграла п'ять матчів поспіль і впевнено посіла друге місце у квартеті.

Кадрова ситуація в «Ліверпулі» напередодні першого матчу з «Реалом» далека від оптимальної: через травми не зіграють Артур, Луїс Діас і Тіаго Алькантара, під питанням також участь у матчі Ібраїма Конате і Дарвіна Нуньєса.

Реал

Для «Реала» нинішній сезон також вдалим поки що назвати складно. Так, у Лізі чемпіонів команда Карло Анчелотті вийшла у плей-оф із першого місця у групі. Але українські вболівальники мають чудово пам'ятати, що там для «королівського клубу» все було далеко не так просто – згадати лише, як довелося помучитися у матчах із донецьким «Шахтарем», особливо у виїзному.

У Ла Лізі проблем ще більше: «Реал» йде другим із 8-очковим відставанням від «Барселони». І після паузи на чемпіонат світу мадридський колектив не виглядає монолітом, який здатний видати довгу переможну серію та наздогнати головного суперника.

Кадрових проблем у «Реала» теж вистачає: через травми з «Ліверпулем» не зіграють Тоні Кроос, Ферлан Менді, Орельєн Чуамені, Маріано Діас і, можливо, Карім Бензема. А ось Тібо Куртуа відновився, тож Андрій Лунін, швидше за все, залишиться у запасі.

Історія зустрічей

За останні 5 років «Реал» і «Ліверпуль» двічі зустрічалися між собою у фіналах Ліги чемпіонів, і обидва рази сильнішим був «Реал». Сумарно команди провели між собою 9 матчів (усі у Лізі чемпіонів). На рахунку «Реала» 5 перемог проти 3 у «Ліверпуля», ще 1 матч завершився внічию. Різниця голів – 11:8 також на користь «Реала».

Прогноз на протистояння

Фаворитом двоматчевої дуелі букмекери небезпідставно вважають «Реал». Але в окремо взятому першому матчі поставимо на «Ліверпуль», коефіцієнт – 2,33.

Орієнтовні склади:

«Ліверпуль»: Аліссон – Робертсон, Гомес, Ван Дейк, Александер-Арнольд – Фабіньо, Хендерсон, Кейта – Карвальо, Гакпо, Салах

«Реал»: Куртуа – Начо, Алаба, Мілітао, Карвахаль – Модріч, Вальверде, Чуамені – Родріго, Вінісіус, Бензема

21 лютого, вівторок

«Ліверпуль» – «Реал»
Ліверпуль. «Енфілд Роуд». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – MEGOGO
Арбітр: Іштван Ковач (Румунія)
ЛІВЕРПУЛЬ – РЕАЛ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 2,33
  • 3,70
  • 2,95
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2,35
  • 3,76
  • 3,08
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля
Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2
Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 1
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Old  Т
Надеюсь после игры увидеть заголовок: "Ошибка Куртуа, который заявил о своей готовности играть".  Должно же Ливер прорвать после Ньюкасла.
nick07
Хотілося б перемоги Ліверпуля, але.... Лівер навіть коли його називали умовним фаворитом протистояння умудрявся програти. 
Voxa Hvedyk
"Марисайці
Умник
Кросс и Чуамени не полетели с командой