Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 18 лютого 2023, 09:22
57463
22

Як Циганков вислизнув від усієї АПЛ? Реакція фанатів Жирони на гру українця

«Жирона» розгромила «Альмерію»з рахунком 6:2

| Оновлено 18 лютого 2023, 09:22
57463
22
Як Циганков вислизнув від усієї АПЛ? Реакція фанатів Жирони на гру українця
Getty Images/Global Images Ukraine. Віктор Циганков

У п'ятницю, 17 лютого, відбувся матч 22-го туру чемпіонату Іспанії з футболу між «Жироною» та «Альмерією». Гра завершилася з рахунком 6:2 на користь команди з Каталонії.

Український хавбек Віктор Циганков вийшов в основі та відіграв 65 хвилин матчу. У першому таймі він відзначився голом та результативною передачею. На 34-й хвилині Циганков замкнув передачу Родріго Рікельме. Це його перший гол за «Жирону». А на 43-й хвилині Віктор віддав асист на Хаві Ернандеса Карреру, причому зробив це п'ятою.

Після поєдинку статистичні портали WhoScored та SofaScore виставили Циганкову оцінки. Від WhoScored Віктор отримав 8,3 бала, а від SofaScore – 8,1 бала.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Звичайно, фанати «Жирони» не могли не зацінити таку гру від Циганкова. Уболівальники клубу однозначно залишилися задоволеними грою українця і навіть здивовані, чому він коштував лише 5 мільйонів євро...

AquestAnySi: «Яку умову поставили Циганкову? Якщо він робить те, що робив сьогодні, не будучи у добрій формі і не влившись у команду, що цей хлопець зможе робити у квітні?».

Fran Navarro: «Жарти жартами, але це приголомшлива гра Циганкова».

aniol: «Скільки радості нам подарує Циганков, давайте радіти тому, що є...».

Mister Pokazujem: «Циганков перебрався до Жирони за 5 мільйонів і забив уже в дебюті (дебют у старті – ред.), а Мудрик пішов у «Челсі» за 100 мільйонів і, як і раніше, має 0 голів у 4-х іграх. Просто кажу».

Tosin X: «Лінива робота скаутів. Як Віктор Циганков вислизнув від усієї АПЛ? Справжній форвард, українець».

Noah: «У Жирони справді чудова команда. Циганков уже добре грає, це здорово».

Ivan Rivas: «Циганков багато дасть цій Жироні».

Monsieur Charcutier: «Циганков приголомшливий».

Alberto López Frau: «Яке підписання зробила Жирона! У нього (буде) багато голів!».

H5: «Циганков > Мудрик. 5 млн євро > 100 млн євро».

Оцініть матеріал
(435)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
S K
Жирона добротна команда, ніхто новачка не ігнорує, всі грають на всіх, всі забивають, всі повертаються назад. КОЛЕКТИВ. А Челсі набір піжонів
Mr Voevudskiy
Щас бы сравнивать Мудрика и матчи против БД/Ливера.. против Альмерии. Ор выше гор)
Alex Komnin
Как можно сравнивать Мудрика и Цыганкова...Цыганков уже 5-6 сезонов полных провел и уехал в команду без турнирных притязаний, где нет давление. Мудрику 22 года, отыграл 1 полный сезон в карьере. Приехал в АПЛ, которая на 3 головы выше Италии, Испании, Германии. Если с Ювентуса, Ромы, Баварии, Барселоны... уходят в Эвертон, Фулхем...Приехал в Лондон. В Челси, где амбиции и конкуренция. Есть же любители сравнивать. Цыганков уже достиг своего потолка, как Малиновский. Мудрик растет: не получится - уйдет в Италию, Германию клуб попроще. В Англии деньги считать умеют, не стали бы за ютубовские финты платить 100 млн.
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BAD👣BOY
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Mac_Gyver
Жирона - добротна "бiгаюча", комбiнуюча та дружня команда. Тому i заграти у нiй простiше нiж у тошниловцi по типу Челci.
fitnes_sports066
Компании City Football Group и Girona Football Group стали мажоритарными акционерами Жироны, купившей по 44,3% акций каждая, сообщает официальный сайт клуба. властями. Владеющая Манчестер Сити City Football Group (CFG) является дочерней компанией Abu Dhabi United Grou, а также ее судьбы принадлежат китайским инвесторам в лицо China Media Capital and CITIC Capital. 24 августа 2017, 11:38 Цыганков подписал контракт с компанией гвардиолы брата еще 2 года назад. В эту группу входит Манчестер Сити и французский клуб какой-то точно не помню. Так что АПЛ никуда не денется. С Жироны его продадут скоро на повышение. Продолжение следует. Кто думает что Цыганков достиг потолка глубоко ошибаться. У этого футболиста очень высокий футбольный интеллект. Там все было продумано. При этом летом Манчестер Сити проводил товарищескую игру с Жироной 2-0.
tolj1585
Як на мене зараз головне не перевалити