Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 17 лютого 2023, 13:42
393
0

Георгій СУДАКОВ: «Ми, напевно, могли зробити більше»

Хавбек «Шахтаря» – про матч із «Ренном»

| Оновлено 17 лютого 2023, 13:42
393
0
Георгій СУДАКОВ: «Ми, напевно, могли зробити більше»
ФК Шахтар Донецьк. Георгій Судаков

Півзахисник донецького «Шахтаря» Георгій Судаков поділився емоціями після матчу з «Ренном» (2:1) у 1/16 фіналу Ліги Європи.

«Важко зараз щось казати про результат, бо ми, напевно, могли зробити більше. Ми пропустили дуже прикрий гол, який дуже не хотілося пропускати. Рахунок з нашою перевагою у один м’яч дуже важкий для другого матчу. Але ми зробили тільки один крок та маємо зробити другий крок. Ми готуємося та готувалися не на один матч. Тому зараз всі наші думки про другий матч.

Перед грою у Франції ми маємо зробити головні висновки у роботі з м’ячем. Ви могли самі бачити, коли ми віддаємо м’яч, то у нас виникають труднощі, нам важко грати, бо гравці «Ренна» гарно працюють з м’ячем. Тому нам краще завжди бути з м’ячем. Сподіваюсь, у другій грі ми будемо більше з м’ячем та виправимо помилки у обороні. Думаю, у нас все вийде та ми пройдемо далі.

Три місяці ми не грали офіційні матчі, тому з «Ренном» нам було фізично важко. Але це реалії, ми маємо під них підлаштовуватися. Що маємо, те маємо», – зізнався Судаков.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.