Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 лютого 2023, 18:57
4979
14

Олег ПРОТАСОВ: «Вороги штовхають український футбол у прірву»

Віце-президент УАФ – про справу проти Андрія Павелка

| Оновлено 16 лютого 2023, 18:57
4979
14
Олег ПРОТАСОВ: «Вороги штовхають український футбол у прірву»
Instagram. Олег Протасов

Віце-президент УАФ Олег Протасов у себе в соцмережах прокоментував наміри прокуратури усунути президента УАФ Андрія Павелка з посади:

«У мене складається таке враження, що поки вороги зараз навмисно штовхають український футбол, його досягнення та репутацію у прірву, вся країна за цим мовчки спостерігає і гадає: чи впаде? Чи гарно буде летіти?

Інакше я не можу розцінювати те, що руками наших же правоохоронних органів намагаються грубо порушити усі можливі регламенти УЄФА та ФІФА. І роблять це після офіційного застереження цих організацій про ризик виключення України з їхнього складу.

Невже не ясно, що абсолютно незаконне відсторонення керівництва УАФ за допомогою сумнозвісних судів - це прямий шлях до розриву відносин з УЄФА?

Невже не ясно, що подібної неповаги до своїх Статутів (а їх дотримується увесь європейський цивілізований світ) та ігнорування попереджень нам вдруге можуть не пробачити?

І справа тут не в Павелку чи Запісоцькому. Були й інші на цих посадах до них, і будуть наступники після них. Справа в тому, що це виборні посади, тому з них не можна відстороняти. Справа ще й в тому, що УЄФА та ФІФА не можуть дозволити собі розкіш, аби керівників національних асоціацій у різних країнах відстороняли суди, коли комусь так заманеться чи коли це буде вигідно інтересам іншої країни.

А зараз я ще дуже розчарую замовників цього відсторонення. Жодних наслідків для Президента УАФ Андрія Павелка незаконне рішення Печерського суду про його відсторонення на два місяці мати не буде. Жодних! Павелко навіть заробітної платні в УАФ не отримує і ніколи не отримував.

Постраждає в такому випадку лише УКРАЇНА, НАШ футбольний імідж, ділова репутація, НАШІ футболісти і НАШІ клуби. А також досить сильні на сьогодні НАШІ позиції у міжнародних спортивних колах, особливо, в питаннях санкційної антиросійської політики.

Кому це буде вигідно? Відповідь ви й так знаєте...».

Олег Дідух Джерело: Facebook
Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks8-48
Рука руку моет. Получается,что УАФ у Павелка не основная работа,а хоби раз он работает бесплатно? Насколько я помню даже Балтера,бывшего начальниа ФИФА,за финансовые преступления судил не спортивный суд. Вор,если доказано,должен быть наказан не зависимо от важности его должности. Я так думаю.
Serhii P.
Саме Павелко штовхає український футбол в прірву. Тому нехай йде за кораблем
Remark
Да ты шо!? Павелко даже в УАФ не получает. Ну прям меценат ей богу. Волонтёр на безденежной основе. Все для Украины, и украинского футбола делает, и плевал он на ту зарплату.
Есть ещё один такой случай, одно х..ло говорило, что оно даже и не в курсе сколько у него зарплата президента. Он мол все что не начисляют не глядя на волонтерские центры отправляет. Павелко по ходу такой же кадр.
А ещё, у меня есть история личная, с моей жизни. Где мой знакомый говорил: та н..я мне эта зарплата и сколько ее там официально насчитают в бухгалтерии, главное сколько левака намутим! Думаю, и даже уверен, что у самого патриотичного бородача та же философия.
Одно не понятно, зачем себя Протасов так пятнает!? Либо деньги на глаза шторы повесили, либо ему хорошо промыли мозги. 
Gargantua
враги отбирают у детей Олега Протасова макаронинку в виде зарплаты за ничегонеделание-лицомторгование
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Oleksandr Kelym
Не міг подумати, що Протасов так зсучицця.... купив Павелкр з потрохами!
Max123
Главные враги нашего футбола, к большему сожалению, сейчас сидят в уаф. А про протасова я был лучшего мнения. Он и его коллеги  пиявки сидят и ж*пу лижут своему боссу мафиози. Пользы нашему футболу никакой не приносят. Стыдоба протасову и прочим там блохинам...
Vladimir Semushin
Ой как жаба душит Олегатора,халяву такую потерять не хоцеться
avk2307
Які вороги, чому не уточнив Протасов.
Выталкиватель парашутистов
Я могу только представить, на какие бабки раскручивают СБУшники павелку, чтобы оттянуть неизбежную посадку на нары...
Spaceman
Павелко зарплату не отримує? А за що він тоді живе? Може,тому й обшуки йдуть?
EGOS
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ALKOSruLKA
хто тут "вороги" - ще велике питання! Що конкретно протасов зробив для українського футболу чи України?  ...так, був непоганим футболістом при совку, а толку?