Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 березня 2023, 02:41
2398
10

Прокуратура вимагає усунути Павелка і Запісоцького. УАФ оскаржуватиме

В українському футболі неспокійно

| Оновлено 16 березня 2023, 02:41
2398
10
Прокуратура вимагає усунути Павелка і Запісоцького. УАФ оскаржуватиме
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Павелко

Українська асоціація футболу заявила, що прокуратура подала до суду клопотання про відсторонення з посад на два місяці президента організації Андрія Павелка та генерального секретаря Юрія Запісоцького.

«Чергове протиправне втручання правоохоронних органів в діяльність УАФ.

Сьогодні прокуратура подала до суду клопотання про відсторонення на два місяці Президента та Генерального секретаря УАФ з посад.
Таке клопотання не просто необґрунтоване, а й є прямим втручанням в діяльність Громадської спілки в розумінні правил, встановлених у статутах ФІФА та УЄФА.

ФІФА та УЄФА, які вже поінформовані про чергове порушення, в спільному листі раніше заявляли про ризики втручання держави, в тому числі правоохоронних органів, в діяльність УАФ.

Згідно з листом, продовження втручання в справи Асоціації призведе до призупинення членства УАФ в зазначених міжнародних асоціаціях, а в подальшому і до її виключення з ФІФА та УЄФА.

УАФ оскаржуватиме всі протиправні рішення, як в українських судах, так і в міжнародних інстанціях, зокрема Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ), куди вже направлені позови від керівництва УАФ», – сказано в заяві УАФ.

Раніше Українська асоціація футболу спростувала факт обшуків нібито в компанії Андрія Павелка.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AndiM
Та бл візьміть ту справу з полями і грошима УЄФА розслідуйте нормально, і посадіть врешті-решт цю гниду і його "падєльніков".
Alex86 1
павелко феномен какой-то, когда его уже на х заменят, столько уже всего и всем все очевидно, но как-то держится еще ж
valerafan1
С кільки можна тягнути цю справу. Винен - за грати, не доведена вина - нічого стрясати повітря. А погрожувати ФІФА, УЕФА павелкам не потрібно. Уже нікого і нічого не боїмося.
Умник
Был когда то швейцарский журналист  Люстьер Арно Беда, писал он про коррупцию в футболе у нас.
А если Уефа к нему обратится?
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex906
Когда то спросили журналисты у Зеленского почему вокруг него толпы ворья собралось офис слуги народа министры каждый день ловятся на огромных суммах не стесняясь что война и люди гибнут а он максимум отстраняет отдолжности даже без посадки и конфискации ведь все деньги остались у них 
Alex906
А почему все делается по жидовски а не по честному .Почему усунення с посади ? У Зеленского все суды в подчинении .он же спокойно может из-за уголовного дела на 2 месяца посадить в камеру Павелко .Почему вместо борьбы с коррупцией снова придумывают идиотические решения