Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 лютого 2023, 02:40
1664
0

Динамо Київ – Лієпая. Прогноз і анонс на товариський матч

Поки конкуренти пробують сили у єврокубках, команда Мірчі Луческу завершує підготовку

| Оновлено 18 лютого 2023, 02:40
1664
0
Динамо Київ – Лієпая. Прогноз і анонс на товариський матч
ФК Динамо Київ

У п'ятницю, 17 лютого, в Анталії на стадіоні «Mardan Sports Complex» відбудеться товариський матч з футболу, у якому зіграють київське «Динамо» та латвійська «Лієпая». Стартовий свисток рефері прозвучить о 16:00 за київським часом.

Динамо Київ


Досвідчений румунський фахівець Мірча Луческу, як зазвичай, ґрунтовно підійшов до підготовки команди під час зимової паузи. І оскільки київське «Динамо» не обтяжене необхідністю брати участь у єврокубкових змаганнях, то поспішати під час тренувального збору в Туреччині тренерському штабу «біло-синіх» просто нікуди. Кількість контрольних поєдинків, якими наставники столичного колективу навантажують своїх підопічних, у заключній фазі лише зростає.

За час цієї підготовки «Динамо» вже встигло пройти кілька періодів із результатами стартових товариських зустрічей проти віденського «Рапіда» (0:4), «Марибора» (0:2) та «Аустрії» Лустенау (2:2). Однак потім команда Луческу невимушено зіграла проти «Унірі» Деж (5:1), «Вайле» (2:0), «Шкендії» (1:0), «Сілексу» (4:0) та «Політехніки» Ясси (2:0). Очевидно, що в розпал проведення європейських чемпіонатів суперників із гучними іменами в Туреччині, окрім місцевих команд, точно не зустрінеш, тому нещодавно киянам довелося зробити стрибок у минуле, і знову зіграти проти «Пахтакора». На подив, колектив з Узбекистану не піддався (0:1), хоча Луческу в тій грі відверто проводив глибоку ротацію.

Лієпая


Три дні минуло з моменту останнього товариського матчу, а кияни знову готуються виходити на поле та показувати, чому встигли навчитися за такий короткий термін. Суперник для цього буде цілком підходящий – четверта команда за підсумками минулого розіграшу Вищої ліги Латвії, «Лієпая» з однойменного міста. Оскільки суперники готуються стартувати вже у новій кампанії, то й тренувальний процес у них розтягнувся на набагато більший час, аніж у «Динамо». Колектив грузинського наставника Тамаза Пертії активно грає товариські матчі з початку грудня, і при цьому встиг проекзаменувати чимало команд у Туреччині.

Результати «Лієпаї» при цьому бажають кращого – чотири перемоги в десяти зустрічах, тоді як у грі двома днями раніше вона обіграла казахстанський «Аксу» (2:1). Що ж до кадрової ситуації у майбутнього суперника, то чемпіони Латвії-2015 мають у своїй обоймі двох українців – 23-річного півзахисника Артема Білого, який раніше виступав за «Металіст», а також 24-річного центрального захисника Юрія Мате – вихованця донецького «Шахтаря» та екс-гравця «Оболоні». Найбільш зірковим виконавцем при цьому, як не дивно, є голкіпер Криш'яніс Звієдріс, якого в 26 років ще навіть не заграли за головну команду країни.

Орієнтовні склади


«Динамо» Київ: Нещерет – Вівчаренко, Сирота, Попов, Караваєв – Шепелєв, Сидорчук, Лонвейк – Волошин, Супряга, Беніто.

«Лієпая»: Звієдріс – Краутманіс, Мате, Круглауш, Торібіо, Стокунас – Ібрагім, Куція, Капун, Манкенда – Додо.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку колектив Мірчі Луческу впевнено обіграє суперників. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Динамо» Київ (-1.5) з коефіцієнтом 2.04 за лініїєю Parimatch.

17 лютого, п'ятниця

«Динамо» Київ – «Лієпая»
Анталія. «Mardan Sports Complex». 16:00
Пряма ТБ-трансляція - YouTube-канал «Динамо» Київ
ДИНАМО КИЇВ – ЛІЄПАЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 6.60
  • 4.60
  • 1.35
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.