Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 11 лютого 2023, 03:53
1061
0

РАДУЛОВИЧ: «Перемога над Фінляндією додала нам впевненості перед Литвою»

Наставник збірної України прокоментував перемогу в матчі відбору до Євробаскету

| Оновлено 11 лютого 2023, 03:53
1061
0
РАДУЛОВИЧ: «Перемога над Фінляндією додала нам впевненості перед Литвою»
ФБУ. Срджан Радулович

Головний тренер жіночої збірної України Срджан Радулович прокоментував перемогу в матчі кваліфікації Євробаскета-2023 над збірною Фінляндії (74:59):

«Це була хороша гра та важлива перемога, ми отримали впевненість перед наступним матчем. Я задоволений тим, як дівчата грали. В перші п’ять хвилин гра трохи сповільнилась, адже в залі було прохолодно. Але потім до останніх п’яти хвилин ми почали грати в хорошому темпі. Я задоволений, адже майже всі гравчині отримали ігровий час. Тож це хороший день для нас.

Нам треба бути сконцентрованими 40 хвилин ігрового часу. Ми не можемо дозволяти собі повільно починати матч, а потім вже під час гри шукати ігровий ритм. Буде дуже важко, якщо в наступному матчі ми знову припустимось цих помилок. Литва – сильний суперник і вона за це каратиме».

Форвард збірної України Христина Філевич:

«Ми виграли за рахунок командної роботи в захисті. Намагалися зробити все, що просив тренер, виконати поставленні завдання. В підсумку, думаю, на початку гри нам це вдалося. У нас було декілька помилок, напевно через те, що ми не так багато часу провели разом.

Сподіваюся, у нас все вийде в матчі з Литвою. Грати не вдома, насправді, дуже важко, тому що, як би там не було, ми грали не в Україні. Але багато людей прийшло, за нас вболівали діти. Це дуже важливо».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.