Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 лютого 2023, 02:31
1900
0

Два скасовані голи. Верес зробив подарунок президенту клубу

Українська команда мінімально виграла у «Пюніка»

| Оновлено 05 лютого 2023, 02:31
1900
0
Два скасовані голи. Верес зробив подарунок президенту клубу
ФК Верес

У суботу, 4 лютого, відбувся товариський матч між «Вересом» та вірменським «Пюніком». Гра завершилась із рахунком 1:0 на користь української команди.

Футболісти клубу з Рівного тричі вразили ворота суперника, проте зараховано було лише один гол. На 74-й хвилині гри відзначився Геннадій Пасіч.

«Верес» провів перший контрольний поєдинок на зборах у Туреччині. Цікаво, що 4 лютого святкує свій день народження президент клубу із Рівного Іван Надєїн.

Товариський матч. 4 лютого

Верес – Пюнік – 1:0

Гол: Пасіч, 74

Вже 7 лютого «Верес» розпочне виступ на Winter Cup. Рівняни зіграють із естонською «Левадією». Початок о 19:30 за Києвом.

Після поєдинку прес-служба «Вереса» підбила короткий підсумок гри:

«Вже в дебюті гри Верес вийшов вперед у рахунку. Кутовий з правого флангу завершився рикошетом від когось із вірменів і транзитом від поперечини м'яч влетів у сітку воріт Пюніка. Втім, турецький арбітр чомусь вирішив гол не зараховувати. Можливо, вгледів фол. Хоча ніхто з футболістів вірменського клубу на газон не падав...

Потому більше м'ячем володіли саме гравці Пюніка. Вони ж намагалися більше атакувати. Щоправда, рівняни усі ці атаки легко читали.

У середині тайму Верес врятувала стійка. Футболіст Пюніка перевисів у повітрі Дениса Балана і замкнув передачу партнера з правого флангу. Було небезпечно. А перед самою перервою у гру серйозно вступив Вадим Ющишин - він парирував дальній і дуже потужний удар суперника.

У другому таймі на полі повністю домінував Верес. При тому, що для Пюніка збори розпочалися значно раніше і команда вже провела цілу серію спарингів.

Микола Гайдучик метрів з п'яти пробив у воротаря вірменського клубу після класної передачі Віталія Дахновського з глибини. Потім класно пробивав Станіслав Шарай - трохи невлучно.

На 71-й хвилині турецький арбітр «вкрав» у Вереса другий гол. Геннадій Пасіч виконав сольний рейд лівим флангом і викотив у центр під удар Віталію Дахновському. Той у момент передачі партнера навіть не встиг вбігти у штрафний майданчик і дав метрів п'ять фори захиснику Пюніка. Втім, боковий вирішив, що тут краще підняти прапорець.

Ще за три хвилини Верес забив втретє. Геннадій Пасіч поборовся за м'яч у центрі поля, обігрався з Миколою Гайдучиком, пробіг ще метрів десять і пробив без шансів для воротаря. Боковий арбітр знову намагався гол скасувати. Але головний цього разу на такі провокації не піддався - 1:0.

До фінального свистка Верес міг забити ще. Геннадій Пасіч дивом не влучив у вже порожні ворота після передачі Миколи Гайдучика».

Відеоогляд матчу:

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі
Бокс | 19 квітня 2024, 15:36 0
Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі

Джей Опетайя заперечує, що відправив Тайсона на настил рингу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.