Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 лютого 2023, 17:43
27238
31

Слабка гра? Названо оцінки Миколенка та Зінченка за матч Евертон – Арсенал

Команда Віталія несподівано обіграла команду Олександра

| Оновлено 04 лютого 2023, 17:43
27238
31
Слабка гра? Названо оцінки Миколенка та Зінченка за матч Евертон – Арсенал
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 4 лютого, відбувся матч 22-го туру чемпіонату Англії з футболу між «Евертоном» та «Арсеналом». Гра завершилася сенсаційною перемогою «ірисок» з рахунком 1:0.

У складі обох команд на позиції лівого захисника грали українські футболісти. Віталій Миколенко вийшов у старті «Евертону», а Олександр Зінченко – у старті «Арсеналу». Віталій та Олександр провели всі 90 хвилин на полі та встигли заробити по одній жовтій.

Після поєдинку статистичні портали SofaScore та WhoScored виставили оцінку гравцям. Миколенко отримав 6.6 балів за версією SofaScore та 6.7 бала йому поставив WhoScored. За матч Віталій, окрім заробленого гірчичника, виграв 4 з 12 дуелей, 13 разів втратив м'яч, оформив 3 фоли і мав лише 61% точності передач.

Зінченко, у свою чергу, отримав від двох різних порталів абсолютно різні оцінки. SofaScore нагородила українця у 6.8 балів, а ось WhoScored виставив українцю 6.1. За поєдинок Олександр виграв 2 дуелі, 20 разів втратив м'яч, раз сфолив і мав 81,4% точних передач.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(149)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
ну если за такую игру Миколенко низкий бал, то остается только руками развести.
практически безошибочный матч для защитника. что еще?  гол надо было забить?
Дух Предков
Миколенко полностью съел Сака, да в атакующих действиях практически не участвовал, но был очень полезен в командной игре и обороне, уверенный матч от Коли
avk2307
Необъективно.
Миколенко например на 90+ головой выиграл в центре и выбил мяч ,а в отчете софа скор  ноль единоборств в воздухе....
Vytas Meskauskas
Не соответствует, Зинченко вообще как по мне сыграл одну из лучших игр и был лучший в команде. Раньше он по перек и назад передачи отдавал боязливое, по этому его не ставили в Сити, там нужны лидеры. Сегодня он все вертикально в борьбу атаки, бьёт по воротам , открывается а не убегает от мяча. Это был совсем другой игрок, лидер
samir_d
Тут нещодавно була стаття з приводу того, як Трансфермаркт визначає ціну гравців. Так от і Софа, і Хускоред визначає свої оцінки приблизно так само. Вони позиціонують свої оцінки як суто статистичні. Але практично в кожному матчі вони припускаються статистичних помилок та неточностей. Їх "оцінка" не враховує багато важливих ігрових факторів. Іноді - просто смішна для того, хто дивився гру. І цей поєдинок дуже показовий. Досить пристойно зіграли і Зінченко, і (особливо) Миколенко, якого практично повність з'їв Сака (було пару моментів, але в Сака завжди буде пару моментів).
andre_lui
Та ситуация, когда болел за оба левых фланга!!!
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
OKs100
То есть, украинцы стали худшими игроками матча по мнению этих порталов.
Bond
цей тур в АПЛ для наших футболістів щось не дуже був вдалим...
Обсервер Влад
Що і потрібно було довести - ще дивно, як з такою кількістю косяків їх взагалі випускають на поле... Скоро усі наші англійські "звьозди" будуть в кращому випадку стабільно на лавці киснути, якщо їх взагалі не сплавлять кудись в Чемпіоншип чи умовну Бельгію