Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 05 лютого 2023, 00:22
824
0

ПСЖ – Тулуза. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 4 лютого о 18:00 за Києвом

| Оновлено 05 лютого 2023, 00:22
824
0
ПСЖ – Тулуза. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

4 лютого на "Парк де Пренс" пройде матч 22 туру Ліги 1 Франції, в якому "ПСЖ" зустрінеться з "Тулузою". Старт поєдинку заплановано на 17:00 за європейським часом.

ПСЖ

Клуб уже через якусь декаду розпочинатиме плей-оф Ліги чемпіонів. Причому французам знову не пощастило з жеребкуванням: першим противником, вже в 1/8 фіналі цього турніру, буде "Баварія". А не секрет, що, "наївшись" внутрішніми турнірами, у проекті давно націлені саме на перемогу у суперечці за "Вухатого". Наразі це більш ніж виправдано, адже вдома зараз немає конкуренції в принципі. Тим більше, що Гальтьє починав із майже стовідсоткових результатів - аж до листопада були лише 2 нічиї. На контрасті взимку вже відбулося кілька поразок: спочатку поступилися "Лансу", потім "Ренну". З "Реймсом" нещодавно була нічия, а перемога над "Монпельє" може стати і пірровою: травми зазнали Серхіо Рамос і, головне, Мбаппе.

Тулуза

Команда, за своїх певних заслуг типу 3-го місця в розіграші 2006/2007, не раз втрачала "прописку" в Лізі 1. Більше того, тільки за підсумками минулого дивізіону "тефесі" змогли знову піднятися з 2-го дивізіону. Хоча там вдалося виграти, всі розуміли, що актуальним завданням для Філіпа Монтаньє та його підопічних буде просто закріпитися на відвойованому рівні. І проміжні результати виходять більш ніж оптимістичними. Так, трапляються провальні відрізки, з 3-4 ураженнями поспіль. Але їх чергують із безпрограшними серіями. Чергова така розпочалася у січні, коли, паралельно продовжуючи хід у кубку, були перемоги над "Аяччо" та "Осером" (там взагалі було 5:0) за нічиєї з "Брестом". Взявши після цього максимум зі "Страсбуром" та "Труа", новачок ще більше відірвався від небезпечної зони. З іншого боку, він все ще йде 12-м у таблиці.

Статистика особистих зустрічей

У сезоні 2016/2017 "Тулуза" умудрилася взяти 4 очки з грандом. Але потім усі 6 очних матчів виграв "ПСЖ".

Прогноз

Букмекерські контори, звичайно ж, чекають на легку перемогу "ПСЖ". Але він не надто сконцентрований на перипетіях чемпіонату, а "Тулуза" в оптимальній формі. Ставимо на перемогу гостей при форі "+2" з коефіцієнтом - 1,69 за Parimatch.

Parimatch
  • 1.32
  • 6.35
  • 9.90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.