Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 лютого 2023, 15:48
29762
5

Поворознюк: «Дімончик, у мене футбольний клуб, а в тебе – тільки газета»

Президент «Інгульця» вкотре звернувся із претензіями до журналіста

| Оновлено 01 лютого 2023, 15:48
29762
5
Поворознюк: «Дімончик, у мене футбольний клуб, а в тебе – тільки газета»
YouTube. Олександр Поворознюк

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк вкотре звернувся із претензіями до журналіста Дмитра Гордона:

«За цими відносинами між мною та Гордоном в Україні спостерігають як за футбольним матчем. Враховуючи, що він – відомий журналіст та антиукраїнський діяч, а я – простий пацан із села. І всі думають – хто ж кого.

І деякі вирішили, що Гордон зараз б'є пенальті. Але хочу дати йому одну пораду – ніколи не грай у гру, яку ти не знаєш. Дімончик, ти маєш зрозуміти одне: у мене є футбольний клуб, а в тебе – тільки газета, якою ти скоро підітреш дупу. Пенальті – це ще не гол.

Минулий тиждень був дуже багатий на брехню, яка звучала з твоїх вуст. На всіх російських телеканалах показали Поворознюка як послідовника Махна, навіть націоналіста. На російських каналах ти – громадський діяч, а на українських – навпаки. Думаєте, це збіг, що мене там подають у такій іпостасі? Що я затято підтримую режим Зеленського? Я думаю, що ні.

Г***дончик просто хоче зализати владу так, що вже не знає як. А його на поріг не пускають, і це його просто дратує. Він не знає, що люди розуміють, що він просто опущений. І таких самих знаходить на своєму шляху.

Хочу звернутися до Ріната Ахметова: подумайте над тим, що у вас під дверима лежить купа гівна, яка називається Гордон. Рано чи пізно він здасть вас, як здав решту. Моя вам порада – надішліть його н***й, тому що такі дівчатка до хорошого не приведуть.

За день до виходу інтерв'ю мені надійшло повідомлення від Гордона: «Сашко, збирайся та п****й з України, інакше тебе посадять. Ти не уявляєш, кому ти перейшов дорогу. Але я можу поговорити з людьми, щоб тобі навіть грошей дали на дорогу і спочатку. Не будь дурнем, шанс один - з***тися м не заважати. Час на роздуми – 30 хвилин. Поки що закритим посиланням».

Перед повідомленням мені надійшло відео. Було розраховано, щоб я подивився відео та прочитав повідомлення, а потім би все видалилося. Але я спершу зробив скріншоти, а потім не додивився відео. То ми вас вирахували. Знову дуже приємно, що мене, сільського пацана, знову недооцінили. Так що, го***нчик, і пенальті не забив ти, і карти твої краплені биті».

Джерело YouTube
Оцініть матеріал
(415)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сенсаційна чемпіонка US Open 2021 знялася з престижного турніру в Маямі
Теніс | 19 березня 2024, 09:27 5
Сенсаційна чемпіонка US Open 2021 знялася з престижного турніру в Маямі

У Емми Радукану проблеми з попереком, британку в основі замінить Анна Кароліна Шмідлова

Стало відомо, де жіноча збірна України проведе два найближчі матчі
Футбол | 19 березня 2024, 12:07 0
Стало відомо, де жіноча збірна України проведе два найближчі матчі

Українки зіграють з Косово і Хорватією

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
romanchik.8409
Ганд...чик против Дебильчика.... Эпические парни 
olex.mykhailov
Та ваші пенальті наименьше Україні потрібні! Чим більше срачу всередині України, тим краще тим, хто в цьому зацікавлений поза її межами
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Петро Довганич
аферист-шаман проти колгоспника
Выталкиватель парашутистов
Я дано подозревал, что это окабаневшее быдло имеет за спиной влиятельных людей, и даже очень может быть, что и в ОП...  Но даже сейчас, я сильно сомневаюсь, что этого опущенного на зоне борова, привлекут к ответственности, в не той стране мы все живем, наши следаки, судьи и прокуроры любого преступника признают белым и пушистым за определенную сумму бабла. А такого добра у этого бандита хватает... Словам этого мужика я верю на все 100, сам много слышал от людей,которые работали с этим боровом, как он решал конфликты. Но посмотрим, а вдруг Гордону повезет и этого "народного генерала", неуча и преступника получиться усадить на нары...