Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 лютого 2023, 16:19
15610
13

ГОРДОН: «Поворознюк – лідер ОЗУ, вбивця, калічив людей, був рейдером»

Журналіст проанонсував розслідування про життя президента «Інгульця»

| Оновлено 01 лютого 2023, 16:19
15610
13
ГОРДОН: «Поворознюк – лідер ОЗУ, вбивця, калічив людей, був рейдером»
YouTube. Дмитро Гордон

Український журналіст Дмитро Гордон проанонсував розслідування про життєвий шлях президента «Інгульця» Олександра Поворознюка:

«Відбувається накопичення матеріалу. У нас працює щодо Поворознюка група незалежних журналістів-розслідувачів та група криміналістів. Я не думав, що це виявиться так серйозно. Я думав, що це жирна тупа свиня, яка уявила собі щось. Ряжений, який купив собі погони генерала і красується в них, автомат кладе поруч із собою, який незрозуміло звідки взявся. Фейковий персонаж, думав я собі.

Виявилося, справа набагато гірша. Пахне багаторічною агентурною роботою на росіян. Пахне вбивствами людей. У нас уже є низка матеріалів, які говорять про те, що Поворознюк є вбивцею, людиною, яка керує ОЗУ, яка нівечила людей, знущалася з них. Ми перевіряємо повідомлення про те, що він кидав людей свиням на поживу, у нього є свиноферма. Все перевіряється ретельно. Він є заслуженим рейдером. Чотири рази людина була судимою та сиділа.

Я не думав, що буде така картинка, але йдеться про те, що ця людина – справді вбивця. Він убивав людей особисто. Тому ми продовжуємо збирання інформації. Я прошу всіх, хто має свідчення з приводу Поворознюка, надати нам інформацію. Це буде розслідування-бомба. І це правильно. Таких персонажів треба виводити на чисту воду, бо такі люди рвуться до влади. Вони під виглядом патріотів України хочуть займатися своїми бандитськими справами й надалі. Це бандити із 90-х. І ми зробимо все, щоб він і такі як він не пробилися до майбутньої повоєнної влади. Усі, хто знає про цю жирну товсту свиню пікантні речі – пишіть мені у приват в Instagram».

Оцініть матеріал
(199)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Підліток на матчі Челсі показав несамовитий банер
Футбол | 24 квітня 2024, 02:23 2
ФОТО. Підліток на матчі Челсі показав несамовитий банер

Матч АПЛ завершився розгромною перемогою Арсеналу з рахунком 5:0

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pricolist
А ти обманював людей, продаючи пірамідки. Займався шахрайством і чим кращий Поворознюка?
Nick.Grabowski
Потенційно ОПГ - це всі, хто в 1980-х були професійно ніким, а в 2000-х стали елітою та олігархами. 
Цікаво чому Гордон не обговорює (?): донецькі ОПГ, дніпровські ОПГ, київські ОПГ, харківські ОПГ, одеські ОПГ. Вони точно більш крутіші та потужніші. Достатньо прочитати атестати зі школи, трудові книжки (професійні здобутки), біографії людей в 1980-х та подивитися на відео з 1990-х років, щоб зрозуміти - хто є ОПГ. 
Але зараз війна з росією. росія - це взагалі одне суцільне ОПГ. Там і Кобзон, кооператив Озеро, Сонячна (Солнцевская) ОПГ та багато іншого.
Чому Гордон в часи війни з росією розганяє тему з Поворознюком? Йому нема чим зайнятися в інформаційній війні з росією? Там нема ОПГ та злочинців для великого журналіста Дмитра Гордона?
Я Я
Гордон-пирамидон. 
А сколько он опосредованно убил людей, цинично рекламируя те сраные "шапочки из фольги" тем, которые нуждались в нормальном лечении, но теряли время, доверившись рекламе этого шарлатана? И посмотрите, он и сегодня не кается! На любые упоминания и вопросы утверждает, что он был прав, что пирамидки лечат. Вот бы закрыть ему доступ до ЛЮБОЙ медицины, чтобы все свои болячки он лечил исключительно теми шиньвсуньхе, или как их там...
GloryUkraine
Не знаю ким був і є Поворознюк, але в Україні найжорстокіші бандити це поліція.
Alex AS
Ну и на фига тут эти разборки их? Это имеет какое-то прямое отношение к спорту?
ortomir
На фронт обох пі@дунів.
ALM
Дімасік мабуть запропонував знакомим мєнтам за 500 баксів нарити компромат на Поворознюка. Ті його послали за такі гроші. Тому і був кинутий клич зливати інфу безкоштовно.
GREEN DAY belokon
от Гордона хочется блевать, ну по Поворознюку очевидно что он рейдер, как минимум
Ivan Vismutenko
Гордон устал судиться с Поррошенко и решил переключиться на Агрофирму?)
Sashamar
Можна голос з діаспори? Хто такий Поворознюк не знаю, вперше побачив його в новорічному Кварталі. А от що Гордон всі тридцять років працював на "русский мир" (просто подивіться, хто був у нього "в гостях"), знає весь світ.