Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 сiчня 2023, 22:47
9142
51

Знову без забитих м'ячів. Динамо поступилось Марибору

Другий матч поспіль на зборах у Туреччині команда Мірчі Луческу не може вразити ворота суперників

| Оновлено 28 сiчня 2023, 22:47
9142
51
Знову без забитих м'ячів. Динамо поступилось Марибору
ФК Динамо Київ

Зимові пригоди провідних українських футбольних клубів в Туреччині продовжуються. Зокрема, для київського «Динамо» в звітній день настала черга провести вже другий контрольний матч у 2023 році, тоді як після першої зустрічі футболісти Мірчі Луческу не залишили приводів говорити в схвальному контексті щодо свого поточного фізичного стану. Віденський «Рапід» виявився суперником із набагато вищім ігровим тонусом, тож зачепитись за результат у «біло-синіх» не було жодного шансу (0:4).

Наступним суперником «Динамо» в Анталії став багаторазовий чемпіон Словенії «Марибор», проти якого зранку зіграв молодіжний склад донецького «Шахтаря» (1:1), а вже пообідді на команду Даміра Кржнара очікував доволі експериментальний склад столичного колективу, у якому яскраво виокремлювалась поява центральної лінії з академії клубу. Лише цей факт був гідний того, аби гра привернула до себе увагу.

У першій половині матчу команди продемонстрували цілком рівний футбол без переважання будь-якої зі сторін за певними компонентами. Було помітно, що суперники перебувають у гарному фізичному стані, однак змішаний склад після першого матчу за добу не дуже-то й намагався витрачати зайві зусилля задля подолання захисту киян. Кілька дальніх пострілів – ось і все, чим запам’ятались словенці, але Нещерет на лінії воріт грав доволі надійно.

Окрім того, жорстка манера роботи арбітра не давала гравцям належним чином набрати оберти, бо фіксувались навіть найменш дрібні порушення правил із можливих. У другому таймі це ще зіграє свою роль у контексті вилучення Джастіна Лонвейка за два фоли в безпечній для воріт його команди зоні, але до того «Динамо» ще мало пережити далеко не найкращий відтинок гри після її поновлення.

Луческу за час перерви підтягнув основних футболістів на футбольне поле, однак саме в такому досвідченому варіанті кияни й пропустили за підсумком швидкої контратаки, яку розпочав Іличич дальнім переведенням м’яча, а завершив красивим дальнім пострілом із лівого флангу в протилежний кут Антолін.

Усі підстави для того, аби одразу ж відігратись, українська команда отримала завдяки вчасному ривку Ваната до лівого флангу чужого штрафного під закидання вже в наступній атаці. Нападника «Динамо» тоді збив суперник, але реалізувати сумлінно зароблений пенальті пострілом у правий кут у постраждалого не вийшло – відбувся прикрий промах повз ворота. Цей епізод остаточно вибив команду Луческу з цієї гри, і в подальшому від намагань киян повернути собі володіння користі фактично не було.

А тим часом досвідчений Іличич на 79 хвилині, коли вже відбулось вилучення Лонвейка, розкрутив на правому фланзі штрафного майже весь захист «біло-синіх» та виклав передачу під удар у дальній кут для Брнича. І якби не пара непоганих моментів за участі Беніто наприкінці зустрічі, то говорити в обнадійливому контексті про гру футболістів Луческу цього дня не було б приводу.

Наступний товариський матч київське «Динамо» зіграє проти болгарського «Лудогорця» 3 лютого.

Товариський матч.

«Динамо» Київ – «Марибор» - 0:2

Антолін, 49, Брнич, 79

На 51 хвилині Владислав Ванат («Динамо» Київ) не реалізував пенальті (промах).

Бєсєдин, 40, Лонвейк, 56 – Антолін, 17, Мілец, 42

Лонвейк, 75 (друге попередження)

«Динамо» Київ (1 тайм): Нещерет – Дубінчак, Сирота, Попов, Тимчик – Сидорчук – Діалло, Яцик, Царенко, Волошин – Бєсєдін.

«Динамо» Київ (2 тайм): Нещерет (Моргун, 71) – Вівчаренко, Попов (Сирота, 71), Бурда, Кравченко – Андрієвський – Караваєв, Лєднев, Лонвейк (Беніто, 76), Гармаш – Ванат.

«Марибор»: Бергесен – Сикошек, Вотсон, Карич, Мілец – Антолін, Лаушич – Брнич, Іличич, Божич – Випотник.

Стадіон: «Mardan Stadium» (Анталья, Туреччина).

ДИНАМО КИЇВ - МАРИБОР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 15 °C

Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(72)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі
Теніс | 29 березня 2024, 02:59 2
Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі

Карлос несподівано програв Григору Димитрову, Александр Звєрєв вибив Фабіана Марожана

Повна згода. Лунін найближчим часом продовжить контракт з Реалом
Футбол | 29 березня 2024, 13:35 0
Повна згода. Лунін найближчим часом продовжить контракт з Реалом

Український воротар хоче залишитися в Мадриді

Коментарі 51
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Две игры со счетом 0-6 и без моментов с комбинаций. Чем они там занимаются?
Bond
гру Динамо без відчуття тошноти вже дивитись неможливо, при тому що я вболіваю з дитинства за клуб... хоч це і товарняк, але вони другим складом повинні рвати якийсь марібор
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Mykola_nik
Цікаво скільки циган получає бабла за таку роботу? 
avk2307
Эти игроки играют в большинстве своем уже 2-3 сезона вместе. Как можно так взаимодействовать между собой. Такое впечатление, что собрались вчера и с прострелов и навесов на фарт пытаются забить. Ну позорище
kadaad .
Падение на дно, которого невидно, продолжается.
Alex906
Если Беседин и Ванат нападающие тогда все ясно 
romeoboss
Я не знаю як вас,а мене це ганебне становище Д.К. із ріка в рік вже з.....о. Це що
така повага до нас вболю-
вальників Динамо,знову
ганьба на усе футбольне товорівство буде. Та де межа
скільки можно терпіти....
Bond
в мене таке відчуття, що циган в Динамо не просто так, у нього якесь спецзавдання, добити його до ручки а суркіси допомагають йому в цьому...
zhyr
Як ви вже дістали. Кожен рік одне і те ж. Це йде підготовка до сезону і на результат тут ніхто не грає. Тим більше на першому етапі, коли в команд основний упор йде на фізику. Ви такі уболівальники, як не знаю що. Вам аби посратися і обгадити суперників. 
Алексей
Уже лучше сыграли, меньше пропустили, в защите лучше отработали, 0-2 это вам не 0-4 , глядишь в следующей игре сыграют вничью. 
zhyr
Як знов без забитих? А Забарний?))
Bulba_sumkin
С победой))
Хуакин Гусман Лоэра
Могло ФК опзж и крупней поиграть ,а так результат закономерный,ботоферма опзжшная должна быть рада
Фанькин кот
Я же писал в прогнозе, что могут проиграть. И проиграли!
Lion
А сколько вони вчера было от динамовской ботофермы...