Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 сiчня 2023, 04:38
3547
11

Динамо Київ – Марибор. Прогноз і анонс на товариський матч

Черговий суперник на зборах у переважаючих кондиціях

| Оновлено 29 сiчня 2023, 04:38
3547
11
Динамо Київ – Марибор. Прогноз і анонс на товариський матч
ФК Динамо Київ

У суботу, 28 січня, у Анталії на стадіоні «Mardan Sports Complex» відбудеться товариський матч з футболу, у якому зіграють київське «Динамо» та словенський «Марибор». Стартовий свисток рефері прозвучить о 16:00 за київським часом.

Динамо Київ


Скласти перелік завдань на другу частину сезону для київського «Динамо» буде доволі простим завданням, оскільки команда Мірчі Луческу не братиме участі в єврокубкових баталіях через невдалі виступи восени минулого року в Лізі Європи УЄФА, а про розіграш Кубку України в будь-якому вигляді або зараз питання взагалі не перебуває на порядку денному. Саме тому загальний план для столичного колективу полягає лише в одному реченні – «Скласти конкуренцію «Дніпру-1» та донецькому «Шахтарю»». А ось якого рівня буде це потенційне суперництво – питання залишатиметься відкритим аж до останнього туру.

Восени «біло-сині» грали у відверто невиразний футбол, і кожен наступний матч за їхньою участю, особливо у єврокубках, ставав випробуванням на міцність нервової системи вболівальників. Лише перед чемпіонатом світу-2022 у Катарі «Динамо» хоч якось розігралося, але потім настала зимова пауза із досить туманними прогнозами щодо другої частини сезону. На тренувальних зборах у Туреччині команда Мірчі Луческу тільки починає набирати обертів, тому нещодавня гучна поразка від віденського «Рапіда» (0:4) не повинна псувати настрій футболістам – їхні кондиції до першої гри банально не дозволяли зіграти краще проти команди, яка наче й не зупинялася в тренувальному процесі на час мундіалю.

Марибор


Наступним суперником киян із турецьких зборів стане чемпіон Словенії «Марибор» – шістнадцятиразовий володар «золотих» медалей своєї національної першості, чиє ім'я є досить знайомим для українських команд. Те саме «Динамо» грало проти «фіалок» на завершення XX століття в групі Ліги чемпіонів, коли словенці три зі своїх чотирьох здобутих очок у підсумку набрали саме у столиці України. На сьогоднішній день футболісти 50-річного хорватського фахівця Даміра Крзнара йдуть четвертими в національній першості з відставанням у 15 очок від лідера, але із серією з п'яти переможних матчів поспіль, яка пішла на павзу в середині грудня до відновлення турніру.

Такий великий відрив «Олімпії» з Любляни від чинних чемпіонів пов'язаний із тим, що вони провальним чином розпочали сезон минулого літа, і, як наслідок, утратили словенського головного тренера Радована Карановича вже до середини серпня. Тоді стало зрозуміло, що в Лізі Європи УЄФА «Марибор» брати участь уже точно не буде через поразку в кваліфікації від фінського «ХІК», а новий головний тренер не встиг виправити ситуацію перед відбором до Ліги конференцій, через що «фіолетові» програли румунському «Клужу». Загалом ситуація аналогічна історії «Динамо» цього футбольного року, ось тільки «Марибор» зі своєї кризи вже вийшов і в поточній тренувальній кампанії вже має достатньо зіграних матчів, у яких не програвав «Алюмінію» (2:0), «Чукарічкі» (2:1) та софійській «Славії» (1:1), за плечима.

Орієнтовні склади


«Динамо» Київ: Нещерет – Вівчаренко, Забарний, Сирота, Караваєв – Шепелєв, Сидорчук – Лонвейк, Гармаш, Лєднєв – Ванат.

«Марибор»: Юг – Герріко, Вотсон, Карич, Жинич – Божич, Антолін Ілічич, Толич – Випотник, Батурина.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку колектив Мірчі Луческу не поступиться суперникам у грі з невеликою кількістю голів. Нашою ставкою буде позиція – «Динамо» Київ не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.70 за лінією Parimatch.

28 січня, субота

«Динамо» Київ – «Марибор»
Анталія. «Mardan Sports Complex». 16:00
Пряма ТБ-трансляція - YouTube-канал «Динамо» Київ
ДИНАМО КИЇВ – МАРИБОР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 3.00
  • 3.60
  • 2.00
Сделать ставку Зробити ставку
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Відділення Чернігівської міської лікарні №3 ремонтують за гроші, зібрані під час матчу "Динамо"-"Евертон".Чому у вас немає тут такої новини?
⬆️
Состав Динамо выглядит очень и очень  по-европейски
Ігор Білоус
Без сліз не глянеш
Фанькин кот
Могут и проиграть. Учитывая, как всего три дня назад их возил Рапид.