Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 25 сiчня 2023, 18:52
3783
0

Юлія ДЖИМА: «Хотіла перемогти, але й друге місце – непогано»

Українка здобула срібло на чемпіонаті Європи

| Оновлено 25 сiчня 2023, 18:52
3783
0
Юлія ДЖИМА: «Хотіла перемогти, але й друге місце – непогано»
Getty Images/Global Images Ukraine. Юлія Джима

Українська біатлоністка Юлія Джима на чемпіонаті Європи в рамках індивідуальної гонки зуміла показати другий результат, хоч спортсменка впевнена, що могла боротися за перемогу.

- Я вважаю, що справилася з гонкою, шкода тільки, що був один промах. Промахнулася, бо дуже хотіла поборотися за перемогу (посміхається). Але друге місце на даний момент теж дуже непогано. Я перший раз в Ленцерхайде, мені тут дуже подобається, безвітряна погода, сонячна. Сьогодні було багато нулів, тому було важко боротися з промахом за подіум.

Якщо чесно, то я завжди боролася за медалі: і для команди, і для себе особисто хотілося показати результат. Проте в цьому році пріоритети змінилися. Зараз одна мрія - щоб скоріше закінчилася війна, все інше відходить на другий план, звичайно, я намагаюсь показати якнайкращий результат тільки для країни і дуже сподіваюсь, що це щось означає, хоч 0,00001% з того, що можу зробити для України! Тому що для мене особисто вони зараз менше означають, ніж це було перед цим роком.

Добре, що сьогодні є медаль, адже цей рік почався дуже нелегко, на початку сезону я перехворіла на ковід та й взагалі стало важче боротися за медалі, тому що тебе постійно психологічно вибивають новини з дому, і ти всередині порожній. Я думаю, що кожен спортсмен мене розуміє, коли ти перенервуєш через все, що коїться вдома, то просто всередині нічого немає, м’язи порожні, як і емоції. Тож наразі я рада срібній медалі. Слава Україні!

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.