Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 20 сiчня 2023, 21:28
733
0

Хокеїст Сокола: «Моя бабуся в Керчі носить браслетик «Україна»

Дмитро Утукін – про своє кримське походження

| Оновлено 20 сiчня 2023, 21:28
733
0
Хокеїст Сокола: «Моя бабуся в Керчі носить браслетик «Україна»
Денис Носов. Дмитро Утукін

17-річний нападник київського «Сокола» Дмитро Утукін народився в Криму, до чотирьох років там жив і має там родичів. Хокеїст вірить, що півострів буде деокупований.

«Я народився в Керчі, правда, жив там недовго, - згадує Дмитро в інтерв’ю клубній прес-службі. – Коли мені було чотири роки, наша сім’я перебралася до Києва. Відтоді лише час від часу навідувався туди в гості до бабусі й дідуся. Вони залишилися в Керчі. Попереднього разу гостював у дідуся й бабусі ще до пандемії. Пункт пропуску перетнув без пригод, на місці теж жодних непорозумінь не виникало. Мабуть, тому, що спілкувався лише з людьми, яких знаю. Також у Керчі мешкає моя хресна. Але з нею припинив спілкування, заблокував у соцмережах після того, як вона написала в Instagram, що Крим – це росія. Бабуся з дідусем підтримують Україну. Бабуся навіть ходить з браслетиком «Україна» на руці. То за умови, що народилася вона, так само як і мама в білорусі. Батько в мене родом з Макіївки Донецької області».

«Вірю, що Крим буде українським, - підсумовує Утукін. - Впевнений, що так і буде. Правда, можу лише уявити, як складно буде повертати нашу землю. Та в тому, що це станеться, не сумніваюся… Керч завжди займатиме в моєму серці особливе місце. Коли там бував, любив піднятися на гору Мітрідат, прогулятися набережною. Маленьке, затишне місто. З задоволенням туди приїду знову».

Поточний чемпіонат України – перший у дорослій кар’єрі Утукіна. За «Сокіл», який лідирує в чемпіонаті, Дмитро провів 10 матчів.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.