Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1685
1

Вільярреал – Реал. Прогноз і анонс на матч Кубку Іспанії

Кубковий матч, у якому Луніну знову судилося сидіти на лаві запасних

Вільярреал – Реал. Прогноз і анонс на матч Кубку Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 19 грудня, у Вільярреалі на стадіоні «Естадіо де ла Сераміка» відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії з футболу, у якому зіграють «Вільярреал» та мадридський «Реал». Стартовий свисток рефері Ісідро Діаса де Мера Ескудероса із Кастілья-Ла-Манчі прозвучить о 22:00 за київським часом.

Вільярреал


Іспанський наставник Унаї Емері досить довго працював на чолі команди з автономної спільноти Валенсія і навіть встиг привести її до перемоги на міжнародній арені в фіналі Ліги Європи УЄФА-2020/21. Однак цього сезону «Вільярреал» стартував настільки погано, що про будь-які перспективи нинішнього головного тренера бірмінгемської «Астон Вілли» не варто було й зайвий раз казати. Кіке Сетьєн – нескінченно досвідчений фахівець - зараз намагається повернути «жовту субмарину» на її ватерлінію, і стрімкий прогрес колективу при цьому відзначають всі критики в Іспанії.

«Вільярреал» ударно розпочав період після чемпіонату світу в національній першості, і тепер загрожує потіснити мадридський «Атлетіко» із зони Ліги чемпіонів УЄФА в турнірній таблиці. Однак у майбутній грі команда змагатиметься у форматі Кубка Короля – турніру, із яким у валенсійців відносини складаються доволі напруженим чином. Рік тому «субмарина» вилетіла ще у третьому раунді від хіхонського «Спортінга», тоді як найвищим досягненням у її історії так і залишається півфінал проти каталонської «Барселони» зразка сезону-2014/15. У поточній кампанії «Вільярреал» обігравав «Санта-Амалію» (9:0), «Гіхуело» (2:1) та «Картахену» (5:1). Єдиний плюс для команди Сетьєна – вона на ходу й при цьому останню гру провела майже тиждень тому, чого не скажеш про суперників.

Реал


Чинний чемпіон країни останній тиждень у своєму графіку присвятив матчам Суперкубку Іспанії в Саудівській Аравії, однак так і не привіз із собою додому заповітний трофей із Близького Сходу. У вирішальному поєдинку мадридський «Реал» не зміг обіграти каталонську «Барселону», тому настрій у футболістів Карло Анчелотті через невдачу в El Clasico залишає бажати кращого. І тут «королівському» клубу не варто шукати втіхи в результатах виступів у чемпіонаті, оскільки заключний матч перед поїздкою до Ер-Ріяду він програв саме на полі «Вільярреала» (1:2).

Та й загалом відверто не любить «Реал» відвідувати «Естадіо де ла Сераміка» останніми роками, оскільки він під час цих візитів або стабільно втрачає очки, або отримує два м'ячі, але з колосальними зусиллями досягає бажаного успіху, як це траплялося востаннє вже далекого 2019 року. Очевидно, що розкривати гаманець під час зимової трансферної кампанії «галактикос» не стануть, зосередившись на літньому періоді. Це наштовхує на думку про неминучість кадрової ротації у майбутній грі, проте ризик вилетіти на такій ранній стадії, повторивши тим самим досвід протистоянь проти мадридського «Атлетіко» зразка сезону-2014/15, має підштовхувати команду Анчелотті грати краще, аніж у нещодавньому фіналі. Ось тільки щодо українського голкіпера Андрія Луніна Анчелотті вже зазначив, що місце у воротах залишиться за Куртуа.

Орієнтовні склади


«Вільярреал»: Рейна – Морено, Торрес, Альбіоль, Куенка – Парехо, Морланес, Капу – Піно, Морено, Чуквезе.

«Реал»: Куртуа – Менді, Начо, Мілітао, Вінісіус – Себальос, Камавінга, Кроос – Вінісіус, Бензема, Родріго.

Не зіграють: Фойт, Феменіа, Ло Чельсо, Педраса, Джексон, Данджума – Васкес, Чуамені, Алаба, Карвахаль.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі лідер досягне необхідного результату. Нашою ставкою буде позиція – Прохід. «Реал» із коефіцієнтом 1.74.

19 січня, четвер

«Вільярреал» – «Реал»
Вільярреал. «Естадіо де ла Сераміка». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Ісідро Діас де Мера Ескудерос (Кастілья-Ла-Манча, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 2.90
  • 3.60
  • 2.33
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
Хочу, щоб "галактікоси" знову програли - в якості покарання за те, що тренер збрехав нашому Луніну!