Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1431
0

Наполі – Ювентус. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок лідерів Серії А

Наполі – Ювентус. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Твіттер Наполі. Лучано Спалетті

13 січня на «Стадіон імені Дієго Армандо Марадони (Сан-Паоло)» пройде матч 18-го туру Серії А, в якому «Наполі» зустрінеться з «Ювентусом». Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

«Наполі»

Команда має показувати, що готова триматися на максимальному рівні і далі боротися за «скудетто». Осінній стартовий відрізок вийшов для «партенопеї» просто чудовим. Оновлений колектив, у якому, м'яко кажучи, не загубився Хвіча Кварацхелія, відзначив повернення до Ліги чемпіонів 5-ма перемогами поспіль. А на внутрішній арені у 15 поєдинках була лише пара нічиїх у серпні, вигравши все інше та впевнено взявши 1-е місце. Але відразу після затяжної паузи була перша поразка в Серії А. Програли потенційному конкуренту, «Інтеру», нічим не відповівши на гол Джеко – і заразом наблизивши інших переслідувачів на чолі з «Міланом». Проте потім була «гросмейстерська», 2:0, перемога над «Сампдорією», що показала: лідер точно не в кризі.

«Ювентус»

Клуб перебуває у непростій ситуації. Не просто так наприкінці осені пішов увесь менеджмент на чолі з Аньєллі та Недведом. За інсайдерськими даними, прокуратурою розкручено факти множинних махінацій з бухгалтерією. Це обіцяє тривалі терміни у в'язниці причетним, та й у футбольному плані є загроза примусового зниження до Серії В. При цьому зараз якраз підтверджує свій клас як тренера Аллегрі. Він не дуже вдало провів минулий сезон і вже встиг вилетіти з Ліги чемпіонів восени 2022 року. Але при цьому в Кальчо «Стара Синьйора» штампує перемоги. У тому числі взимку брала максимум, штампуючи важкі перемоги. «Кремонезе» дотиснули за рахунок єдиного голу Міліка на 91-й хвилині, «Удінезе» Данило забив на 86-й.

Статистика особистих зустрічей

«Ювентусу» непросто в останні роки. Досить відзначити, що він має лише 2 перемоги у 7 крайніх очних поєдинках, з урахуванням 2:0 у Суперкубку. «Наполі» виграв тричі в основний час і взяв кубок, виявившись сильнішим у серії пенальті.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що гості мають невеликі шанси взяти очки. «Наполі» має довести, що гідний «скудетто», і переможе у цьому протистоянні з «Ювентусом» з коефіцієнтом – 1,99 від Parimatch.

Parimatch
  • 2,00
  • 3,40
  • 4,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Криза у Шахтарі: Матвієнко на колінах, Пушич читає мантри про якість гри
Футбол | 28 вересня 2024, 09:45 82
Криза у Шахтарі: Матвієнко на колінах, Пушич читає мантри про якість гри

Олексій Сливченко наполягає, що з таким підходом до справи шансів на чемпіонство «гірники» не мають

Чжан Чжілей розповів, чому бійцям хевівейту слід остерігатися Дюбуа
Бокс | 28 вересня 2024, 12:20 0
Чжан Чжілей розповів, чому бійцям хевівейту слід остерігатися Дюбуа

Китайський боксер упевнений, що Даніель заслуговує на статус чемпіона світу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.