Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
|
6773
0

ЦУРЕНКО – про жеребкування AO: Неймовірно, але я не граю з першою ракеткою

Леся розповіла про успішний виступ у Мельбурні

ЦУРЕНКО – про жеребкування AO: Неймовірно, але я не граю з першою ракеткою
Getty Images/Global Images Ukraine. Леся Цуренко

Українська тенісистка Леся Цуренко прокоментувала успішну кваліфікацію на Відкритому чемпіонаті Австралії та майбутній поєдинок в основній сітці проти чешки Кароліни Мухової.

«Ця кваліфікація вийшла справді гарною – у трьох матчах я зіграла 6 сетів. При цьому вдалося уникнути гри у важких погодних умовах. Було трохи спекотно вчора у другому сеті, але це й усе. Сьогодні погода була комфортна і першого дня я грала якимось пізнім запуском, тому мені теж було дуже комфортно.

Усі суперниці були, скажімо так, зрозумілі мені. Сьогоднішня дівчинка грала в цікавий, варіативний теніс, але мені теж вдалося адаптуватися за рахунок роботи ніг та за рахунок своєї роботи над кожним розіграшем. Також я залишалася стабільно спокійною. З її боку, я бачила, як вона майже після кожного розіграшу висловлювала якісь емоції, щось кричала на команду. Для мене головне було залишатися морально стабільною.

Неймовірно, але факт – я не граю з першою ракеткою світу, і навіть із четвертою не граю. Був варіант, що я могла б грати з Каролін Гарсією в першому колі. Сітка непогана, усі суперниці, які там у мене на шляху теоретично можуть бути, усі непрості.

Я бачила кілька матчів Мухової, коли вона була в Австралії в півфіналі (2021 рік), але наскільки я знаю, вона рідко грала останнім часом, тому що у неї чи якийсь цілий ряд травм, чи вона не може знову увійти в ігрову форму . Я підгляну кілька її матчів, які були останнім часом.

Загалом я знаю її стиль, чітко розумію, тож буду готова до матчу. Єдине – схрестила пальчики, щоб грати у понеділок, бо у вівторок обіцяють 38 градусів, тож це буде непростий день для гравців», – сказала Цуренко.

Зазначимо, що минулого року Леся тричі успішно долала кваліфікацію мейджорів, після чого двічі отримувала у першому колі основи у суперниці лідера світового рейтингу та ще один раз – четверту ракетку.

Оцініть матеріал
(92)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.