Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок Іспанії
12.01.2023 21:00 – FT 2 : 2
2 : 4 Серія пенальті Серія пенальті
Іспанія
| Оновлено 12 сiчня 2023, 18:57
1371
0

Бетіс – Барселона. Прогноз та анонс на матч Суперкубка Іспанії

Матч Суперкубку Іспанії

| Оновлено 12 сiчня 2023, 18:57
1371
0
Бетіс – Барселона. Прогноз та анонс на матч Суперкубка Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

12 січня на "Міжнародному стадіоні імені короля Фахда" (Ер-Ріяд) пройде матч півфіналу Суперкубку Іспанії, в якому "Бетіс" зустрінеться з "Барселоною". Старт поєдинку заплановано на 20:00 за європейським часом.

«Бетіс»

Команда проводить 3-й сезон під керівництвом Мануеля Пеллегріні. Обидва попередні розіграші приносили вихід цього амбітного колективу на новий, більш високий, щабель. Спочатку була перепустка в єврокубки - чилієць з ходу домігся того, що не виходило у попередників. У темпораді 2021/2022 «огірки» змогли і в Лізі Європи зіграти у плей-оф навесні, і в Прімері стати 5-ми. І, головне, виграти кубок Іспанії. У новому сезоні вони одразу виявили бажання поборотися за місце у «лігочемпіонівському» квартеті, вигравши у 5 із 6 стартових турів. Але після паузи на матчі збірні у жовтні-листопаді видали непоказний відрізок. Та й узимку у Ла Лізі відновили боротьбу домашньою нульовою нічиєю, хай і з «Атлетиком». Але потім вдалося виграти у «Райо Вальєкано» на виїзді, і це дозволило піднятися на заповітну 4-ту позицію.

"Барселона"

Клуб показує, що не завжди можна так вгадати з наставником, як це зробив «Бетіс» у 2020 році. На "Камп Ноу" все ще намагаються зліпити з Хаві "нового Гвардіолу". Але поки що легендарний у минулому півзахисник має лише серію неприємних «рекордів». Двічі поспіль із ним «синьо-гранатові» не виходять до плей-оф Ліги Чемпіонів. І якщо рік тому багато можна було списати на Кумана, але всю осінь-2022 уже керував молодий іспанець. У Прімері, щоправда, на паузу вдалося піти на 1-му місці. Але суто завдяки осічкам «Реала». На них, до речі, на Новий рік відплатили, втративши очки в дербі з «Еспаньйолом». Проте потім пригальмували вже «галактикос». А у неділю ввечері вдалося обіграти 1-0 «Атлетіко». Щоправда, кілька разів у Мадриді господарі просто дивом не зрівняли.

Статистика особистих зустрічей

«Барселона» нещодавно мала серію з 5 перемог поспіль. Але минулого сезону вона обмінялася з «Бетісом» виїзними перемогами.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари підопічних Хаві. Пеллегріні набагато досвідченіший, і в нього непоганий набір підопічних - і це може проявитися зараз. Ставимо на перемогу "Бетіса" при форі "+1 гол" з коефіцієнтом - 2,06 від Parimatch.

Parimatch
  • 6,50
  • 4,78
  • 1,55
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.