Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок Іспанії
11.01.2023 21:00 – FT 1 : 1
4 : 3 Серія пенальті Серія пенальті
Іспанія
|
1459
1

Реал Мадрид – Валенсія. Прогноз та анонс на матч

Матч Суперкубку Іспанії

Реал Мадрид – Валенсія. Прогноз та анонс на матч

11 січня на "Міжнародному стадіоні імені короля Фахда" (Ер-Ріяд) пройде матч півфіналу Суперкубку Іспанії, в якому "Реал" (Мадрид) зустрінеться з "Валенсією". Старт поєдинку заплановано на 20:00 за європейським часом.

"Реал" Мадрид

Команда за Карло Анчелотті повернулася до переможної ходи. Минулого сезону італієць зі своїми підопічними виграв майже все, окрім кубка Іспанії. І в новій темпораді в цілому виходить триматися на цьому ж максимально високому рівні. Але вистачало і достатньої кількості осічок. Втрачені очки в листопаді коштували втрати 1-го місця в Прімері. Взимку вже було «королівському клубу» складно навіть із «Вальядолідом» - опір «пуселанос» був зламаний лише завдяки пенальті на 83-й хвилині. А «Касереньйо», на жахливому полі, у кубку пройшли лише за рахунок єдиного голу Родріго в середині 2-го тайму. Здавалося б, треба з цього винести уроки, почути «дзвіночки». Але ні, далі була зустріч із «Вільярреалом» та поразка 1:2!

"Валенсія"

Клуб нібито вирішив «косплеїти» саме «Реал». Минулого літа Пітер Лім вирішив зняти Пепе Бордаласа, незважаючи на вихід у фінал кубка Іспанії. І покликав на «Месталью» Дженнаро Гаттузо, до речі, який як футболіст довго грав саме в Анчелотті. Але як тренер «Ріно» працював лише на батьківщині. Він намагається виявляти свої козирі і в Іспанії, але в нього там не все виходить. У тому числі і взимку – після паузи «лос чес» почав із поразки потенційному конкуренту, «Вільярреалу». Причому пропустив на 88 хвилині вирішальний гол. І лише потім вдалося порадувати вболівальників впевненою перемогою, щоправда, у кубку зі скромним противником, «Ла Нусією». Сильніший і вмотивованіший за супротивника, «Кадіс», примудрився обіграти «кажанів» - ті так і не відповіли на пропущений м'яч.

Статистика особистих зустрічей

«Реал» виграв 5 із 6 крайніх поєдинків – нехай і з винятком у вигляді 1:4 у 2020-му році. Минулого сезону були перемоги 2:1 та 4:1.

Прогноз

Букмекерські контори впевнені, що «Реал» нарешті реабілітується за останні невдачі. «Валенсія» зовсім не вражає – ставимо на перемогу над нею при форі «-1 гол» з коефіцієнтом – 1,94 від Parimatch.

Parimatch
  • 1,58
  • 4,58
  • 6,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сестра Ракіцького: «Ярослав залишає Шахтар не за своїм бажанням»
Футбол | 30 червня 2024, 18:48 18
Сестра Ракіцького: «Ярослав залишає Шахтар не за своїм бажанням»

Дар'я прокоментувала відхід свого брата з донецького клубу

Скандальний олігарх виділив величезну суму призових збірній Грузії
Футбол | 30 червня 2024, 11:47 17
Скандальний олігарх виділив величезну суму призових збірній Грузії

За перемогу на чемпіонаті Європи футболістам обіцяно 50 мільйонів євро

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Стас Воробьёв
"афтар"крайней бывает плоть и необходимость учиться