Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 сiчня 2023, 05:10
1645
0

ГРІЛІШ: «Я не уявляв собі, як важко адаптуватися в Ман Сіті»

Вінгер «Манчестер Сіті» Джек Гріліш прокоментував перемогу над «Челсі»

| Оновлено 06 сiчня 2023, 05:10
1645
0
ГРІЛІШ: «Я не уявляв собі, як важко адаптуватися в Ман Сіті»
Getty Images/Global Images Ukraine. Джек Гріліш

Вінгер «Манчестер Сіті» Джек Гріліш прокоментував перемогу над «Челсі» (1:0) у матчі 19-го туру Англійської Прем'єр-ліги:

«Я вже казав, що гра тут дуже відрізняється від того, до чого я звик в «Астон Віллі». Дін Сміт казав мені шукати слабку ланку в захисті, чи то праворуч, чи то в центрі, чи якщо я хотів зайняти бокову лінію – в «Астон Віллі» у мене завжди був перекриваючий крайній захисник.

Я прийшов у «Сіті», провівши все своє життя в «Астон Віллі», і мені ніколи не доводилося змінюватися. Я до всього звик. Я не усвідомлював, як важко адаптуватися до іншої команди та іншого тренера. Коли я приїхав сюди, буду чесний з вами, це було набагато складніше, ніж я думав.

У своїй голові я думав, що перейду в команду, яка займає перше місце в лізі, та забиватиму багато голів і віддаватиму результативні передачі, але все пішло не так. Все виявилося набагато складніше, багато команд прагнуть грати проти нас, а в «Астон Віллі» такого не було.

Я сидів на лаві запасних, дивився гру, спостерігав за нею і бачив, що робить Філ Фоден у тих ситуаціях, у яких я опинюся, якщо вийду. Я завжди хочу бути в старті, звісно, як кожен гравець. Я тут уже 18 місяців, але досі звикаю до цього, якщо чесно. Мені це подобається, це чудовий клуб та команда хлопців. Очевидно, що приємно працювати під керівництвом Пепа Гвардіоли.

Я зіграний з Ріядом Марезом, і ми говорили, що хотіли війти на заміну, бо гра видається більш відкритою. У нас були ігри цього сезону, наприклад, з «Евертоном» і «Брентфордом» нещодавно, де у них була п'ятірка захисників і вони сиділи в захисті проти нас.

Сьогодні проти четвірки захисників ми відчували себе набагато відкритішими. Ми говорили, що хочемо вийти на поле. Коуч сказав Ріяду йти розігріватись, але не сказав мені, тому я подумав: розігріюся тут. А через хвилину Ріяд сказав: «Давай, Джеку, ми виходимо», і я такий: «Побачимося пізніше».

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Усе вирішиться в Бергамо. Аталанта і Марсель розписали нічию у Франції
Футбол | 03 травня 2024, 00:21 0
Усе вирішиться в Бергамо. Аталанта і Марсель розписали нічию у Франції

Команди обмінялися голами в перші 20 хвилин

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.