Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 07 сiчня 2023, 19:14
1509
0

Вільярреал – Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Іспанії

| Оновлено 07 сiчня 2023, 19:14
1509
0
Вільярреал – Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч
Getty Images/Global Images Ukraine

7 січня на "Сераміка" пройде матч 16-го туру Прімери, в якому "Вільярреал" зустрінеться з "Реалом" (Мадрид). Старт поєдинку заплановано на 16:15 за європейським часом.

«Вільярреал»

Клуб підійшов до зими не в кращому настрої. До Унаї Емері були претензії, при ньому «жовта субмарина» замість очікуваної боротьби за 4-е місце тільки сповзав у турнірній таблиці Прімери, у результаті фінішувавши 7-м у минулій темпораді. Але це компенсувалося успіхами на міжнародній арені: спочатку був перший великий трофей у вигляді перемоги у Лізі Європи. А в Лізі чемпіонів 2021/2022 «підводники» повторили свій максимальний результат, дійшовши до півфіналу. Ще й вибили у плей-оф «Ювентус» із «Баварією». Але іспанець покинув проект, спокусившись пропозицією скромної «Астон Вілли»! Його змінив Кіке Сетьєн, але в того наприкінці осені, м'яко кажучи, не все виходило. Можливо, треба було дочекатися паузи, коли новий тренер одержав можливість щільно попрацювати з підопічними? Після неї і в кубку виграли, і, головне, видали вольову перемогу над «Валенсією» (у дербі) з вирішальним голом Фойта на 88-й хвилині.

"Реал Мадрид)

Команда має на внутрішній арені постійне завдання. При всіх проблемах «Барселони», але в Прімері вона в основному виграє, і готова використовувати будь-яку осічку «вершкових». Так і сталося у листопаді, коли чемпіон після виграного «Ель Класіко» якось розслабився і взяв лише 1 очко у 2-х наступних турах. У результаті «каталонці» відібрали лідерство. Втім, у новорічному раунді Ла Ліги вони вже примудрилися втратити очки в дербі з «Еспаньйолом». Але й «Реал» був близький до «відповідної люб'язності». Він довго, понад 80 хвилин, мучився зі скромним «Вальядолідом». І лише за рахунок пенальті зміг відкрити таки рахунок. Незабаром його подвоїли - у результаті Карім Бензема записав собі в актив «дубль».

Статистика особистих зустрічей

«Вільярреал» програв лише тричі у 10 крайніх очних матчах. Більше того, минулого сезону обидва поєдинки принесли нульові нічиї.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у успіх господарів після зміни наставника. «Реал» бореться за лідерство – ставимо на його перемогу на виїзді з коефіцієнтом – 2,12 від Parimatch.

Parimatch
  • 3,30
  • 3,80
  • 2,05
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 37
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.