Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 сiчня 2023, 21:19
2191
3

Челсі - Манчестер Сіті. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Англії

| Оновлено 05 сiчня 2023, 21:19
2191
3
Челсі - Манчестер Сіті. Прогноз та анонс на матч
Getty Images/Global Images Ukraine. Хосеп Гвардіола

5 січня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 19-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

«Челсі»

Клуб за осінній відрізок якщо не провалився повністю, то точно видав невдалі результати. Начебто після приходу нового наставника, Грема Поттера, вдалося додати. Але якщо в Лізі чемпіонів вдалося виконати завдання, пробитися до плей-оф, то в АПЛ на паузу «сині» пішли на тлі серії матчів без перемог, за межами зони єврокубків. І заразом вилетівши з Кубка Ліги. Після Різдва "сині" змогли почати з «гросмейстерських» 2:0 з «Борнмутом», причому Хаверц причетний до обох голів. Але одночасно втратили Ріса Джеймса, що тільки-но повернувся з «лазарету». Але відразу після цього була нова втрата – 1:1 з новачком-аутсайдером, «Ноттінгем Форест». Не дивно, що у Лондоні активно підписують новачків – Бадіашиля вже оформили офіційно.

«Манчестер Сіті»

Команда залишається за спиною у «Арсеналу» - це ціна того, що на стартовому відрізку, здається, не завжди вдалося демонструвати потрібну концентрацію. У результаті до листопада «містяни» втратили масу очок, відпустивши «канонірів» у відрив. Тож зараз навряд чи Гвардіолі потрібно особливо налаштовувати своїх футболістів – вони й так розуміють, що половина дистанції в АПЛ пройдено, а конкурент не поспішає здуватись. Після паузи підопічні Пепа показали себе добре. Спочатку вони нарешті виграли у «Ліверпуля», в Кубку Ліги. Потім була впевнена, 3:1, перемога над «Лідсом» на виїзді... Але коли на це найменше чекали, з «Евертоном», примудрилися закінчити 1:1, причому забивши першими.

Статистика особистих зустрічей

Остання перемога «Челсі» припала на фінал Ліги чемпіонів 2021 року. Після цього «Манчестер Сіті» виграв уже тричі. У тому числі саме «містяни» вибили «аристократів» із Кубка Ліги, оформивши 2:0 у листопаді.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у те, що «Челсі» щось зможе показати навіть удома. «Манчестер Сіті» не втратить очки двічі поспіль – ставимо на перемогу гостей з коефіцієнтом – 1,66 від Parimatch.

Parimatch
  • 5,25
  • 4,50
  • 1,62
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Remark
Вывеска шикарная, но матч не для ставок. Как и Арсенал Ньюкасл.
Просто предположу, что матч будет ТМный (не путать с ТеМный ) Гол в первом тайме (от МС скорее всего).