Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
6893
7

«Який же він молодець». Легендарний захисник Челсі оцінив гру Зінченка

Джон Террі похвалив українського футболіста

«Який же він молодець». Легендарний захисник Челсі оцінив гру Зінченка
Twitter. Джон Террі

Відомий екс-захисник лондонського «Челсі» Джон Террі опублікував короткий твіт, у якому похвалив гру українського футболіста англійського «Арсеналу» Олександра Зінченка:

«Який же молодець Зінченко».

Зазначимо, що цей твіт було зроблено під час вчорашньої гри «канонірів» із «Ньюкаслом». До речі, гра завершилась із рахунком 0:0.

Цікаво, що після завершення матчу Зінченко отримав оцінку 6,5 за версією порталу WhoScored.

Оцініть матеріал
(98)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 2 травня
Футбол | 02 травня 2024, 11:00 0
СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 2 травня

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 10
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Странно, что Арсенал не забил. Серия из их забитого хотя бы 1 гола в матче была приличная. Но на то они и серии, чтобы когда-то обрываться. 
Жду еще одного чемпионства Зины (тьфу-тьфу) и экспертного мнение и кислого и пала Леоненко, который когда-то, если помните, когда Зину отдали в аренду в ПСВ (по-моему) из МС, то этот эксперт по пиву и котам говорил, что Зинченко - это распиаренный продукт, из него ничего хорошего не выйдет, пойдет по арендам по всяким ПСВ и т.д. 
anacreon
Йой, а як же хусокри та інші "статистичні портали", які краще знають, що він був найгіршим  і які навіщось обожнюють публікувати українські сайти? Перестаньте ганьбити з тими хускорами і публікувати  їх кожен тиждень. Ніхто крім вас на них не дивиться. Дивляться на гру.
Михаил Шкуренков
Ті хто хоче від Зіни голів та багато гольових мало що розуміють у тактичних побудовах МС та Арсеналами та ролі яку там відігравав і відіграє Олександр. Блискуча гра у Сашка була у другому таймі. Стадіон подекуди з розуму сходив від його передач між зонами, що створювали можливості для просування лінії атаки. 
Gargantua
запомнился конечно момент его обрезки, едва не приведшей к голу. Но в целом Зина проделал громадный объем полезной работы на контроль мяча и обострение. В целом очень хороший его матч.
Я Я
Нормально сыграл Саня. Ничё особого не сделал, даже в одном моменте потерял мяч из-за чего едва не "привёз" в свои ворота, но в целом достаточно просто и надёжно. Было несколько острых разрезных вертикальных передач. 
Хочется от него больше креатива,  ударов по воротам. Много фланговых защитников на его позиции и забивают, и отдают голевые передачи. А у Зины за всю карьеру в АПЛ 2 передачи и полтора гола. 
⬆️
Действительно Зина хорошо видит поле. И это у него давно.  Видит  куда можно дать на выход, но это не Фернандеш из МЮ.   Он хорош как подносчик снарядов, для чего его вымуштровали за спиной КДБ в МС.  Та же роль у него и в Арсенале.  Когда он последний раз то забивал? Раз попытался пробить и чуть не запорол гол Эдегора.  Ему это низзя теперь...  Но видать ему нравится зарплата и заграница.  В Шахтёр он точно не вернётся доигрывать.