Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:41
295
0

Прості стратегії ставок на фору в баскетболі

Стратегії ставок на фору в баскетболі, які не дуже складні і можуть застосовуватися новачками

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:41
295
0
Прості стратегії ставок на фору в баскетболі

Експерти називають ставки на фору чи не найвигіднішими в баскетболі. Але - тільки потенційно, адже ці парі ще потрібно вміти укладати. І, серед інших правил, яких потрібно обов'язково дотримуватися, типу максимально ретельної підготовки, є і рекомендація слідувати тій чи іншій стратегії. Таких розробили чимало, і, хоча вони не суто "баскетбольно-формені", але все-таки можуть бути пристосовані для того, щоб їх з успіхом застосовувати "на дистанції". Розглянемо ті, що не дуже складні і можуть застосовуватися і новачками

У ставках на баскетбол часто використовують так звану "стратегію спурту"

Застосовується вона цілком успішно і для фор, якщо є можливість спостерігати пряму трансляцію і паралельно ставити. Суть стратегії виходить з того, що специфікою баскетболу є часте виникнення ситуацій, коли під час матчу команди ніяк не можуть протягом відносно довгого часу закинути в чуже кільце, і водночас регулярно пропускати відповідні ривки суперників. Той, хто більш-менш часто дивиться матчі, легко назве ситуацію, коли на самому початку першої чверті, хвилин після 3-4, одна з команд поступається з рахунком на кшталт 2:11 або 4:13. Для цього виду спорту це аж ніяк не вирок, ба більше, у випадку з беттором це ще й чудова точка входу, якщо планувалася ставка на плюсову фору команди, що програє. Причому грають на неї в 1-й чверті. В ідеалі чекають моменту, коли тренер тих, хто поступається в рахунку, не витримує і бере тайм-аут. Усе, це певна відмашка: гравцеві потрібно брати відносно не надто ризикований варіант із плюсовою форою і розміщувати ставку. Як правило, після таких пауз як мінімум вирівнюється. Ті, хто лідирує в рахунку, мимоволі слабшають хватку, а колектив, що відстає, намагається докласти всіх зусиль, щоб рахунок зрівнявся. Не факт, що вони цього доб'ються - ну на те й "плюс" у форі. Експерти рекомендують грати "флетом" і уникати при цьому зустрічей з очевидним фаворитом - той на голому класі здатний тільки збільшувати розгром.

Альтернатива - класичний "догін", але у вигляді фор на чверті

Можна брати як "плюсову", так і "мінусову", головне - дотримуватися її весь поєдинок. Якщо не "зайшло" в 1-й чверті, просто коригується розмір парі - і повторюють його ж повністю таким самим. Як правило, хоча б в одній із частин зустрічі, якщо аналіз був правильний, усе-таки відбудеться "захід". Головне - щоб сам гравець не здригнувся і не відхилився від обраного парі.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.