Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 сiчня 2023, 08:11
3260
4

Євген БОХАШВІЛІ: «Я завжди був за Україну, завжди!»

Український півзахисник – про своє скандальне інтерв'ю

| Оновлено 11 сiчня 2023, 08:11
3260
4
Євген БОХАШВІЛІ: «Я завжди був за Україну, завжди!»
ФК Оцелул. Євген Бохашвілі

Євген Бохашвілі заперечує, що «Оцелул» розірвав з ним контракт в односторонньому порядку за інтерв'ю, в якому він сказав, що «більшість росіян – миролюбні люди». За словами Бохашвілі, він залишив клуб за згодою сторін, а в інтерв'ю він нібито говорив інше.

«Це вже перебір! Я напишу тут все, як є, і незабаром вийде оригінал інтерв’ю. Тому що всі перекрутили, свої ж, це некрасиво.

Я давав інтерв’ю англійською, а журналіст румун. Я сказав, що є скрізь що гарні, що погані люди. І якщо росіяни є ті, хто не хочуть війни, і хочуть зупинити це все, то нехай почнуть щось робити. А не просто говорити про щось. Потім є люди за кордоном, які не розуміють, навіщо Україна воює і за що. Так я для них сказав, що українці не божевільні монстри, щоб просто воювати для того, щоб комусь щось довести. Ми якраз знаємо чудово, за що воюємо. Сенс слів був цей. І ніякий інший. Усі, хто мене особисто знає, то чудово розуміє, що це помилка перекладу з інтернету. А ті хто не знає, то хочу, щоб перестали говорити погані речі, не знаючи правду.

Я завжди був за Україну, завжди! У мене дружина зі Львова. І я вже 10 років живу у Львові. Батьки з Дніпра також переїхали до Львова.

А наші журналісти, не розумію, якщо чесно, своїх же людей намагаються звинуватити в тому, що навіть не перевірили. Хоча б хтось дізнався спочатку, якщо я такі речі комусь говорив.

Я всій своїй команді у Румунії постійно розповідав правду про нашу країну. Кожен футболіст у команді підтвердить це. Все керівництво підтвердить це.

Так що нарешті перестаньте своїх же людей підставляти.

Я дуже хочу, щоб ви зрозуміли мене, що це звичайна помилка перекладу, і не писали такі речі, не знаючи правди», – написав Бохашвілі в Instagram Брутального футболу.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Октавий Фландрийский
Такой взрослый человек, а не знает элементарных вещей... Перед интервью обговариваются все нюансы, и главное - без подписи того, у кого берут интервью, н и какой озвучки быть не может!После интервью любому журналисту, обязательно  потребовать текст с переводом, смотришь, читаешь,если все правильно - подписываешь. И если журналист что-то перекрутит, подаешь в суд на него и суд все решает. Если-бы все было так, тогда не пришлось бы футболисту оправдываться перед возмущенным народом. Посмотрим, как он будет доказывать свои слова, интересно...
avk2307
Ну вроде и правильно все и согласен.
Но ведь по факту никто из футболистов такого уровня как он не согласовывает интервью .
И точно не ставит условий.
Это пюхлеб для журналистов и они воспользовались по полной 
Петр Смирнов
Легко в Румунії бути за Україну