Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 сiчня 2023, 21:14
881
0

Евертон – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Перша зустріч Миколенка та Де Дзербі

| Оновлено 03 сiчня 2023, 21:14
881
0
Евертон – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 3 січня, у Ліверпулі на стадіоні «Гудісон Парк» відбудеться матч дев'ятнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, в якому зіграють «Евертон» та «Брайтон». Стартовий свисток рефері Андре Маррінера із Бірмінгема прозвучить о 21:45 за київським часом.

Евертон


Завершальний етап минулого сезону для «Евертона» хоча б трохи покращив прихід Френка Лампарда на посаду головного тренера й порятунок прописки в «еліті» англійського футболу, що супроводжував цю подію. Після цього емоційного струсу фанати «ірисок» хотіли б побачити у виконанні своєї команди успішніші виступи на старті нового сезону, проте ліверпульський колектив до початку чемпіонату світу-2022 у Катарі відверто не вражав. Як підсумок, «Евертон» уже точно не боротиметься за перемогу в Кубку англійської ліги, а прикру серію з поразок вдалося лише трохи призупинити в останній день 2022 року.

Безумовно, здобути нічию у грі проти чинного чемпіона країни, «Манчестер Сіті» (1:1), є досягненням високого рівня, проте є всі передумови припускати, що ця акція так і залишиться одноразовою пропозицією. Лампард уже не перший місяць награє той самий склад, у якому все більшу роль відіграє український лівий захисник Віталій Міколенко, але з якого при цьому постійно випадають через травми інші ключові виконавці. «Евертон» залишається сильним у домашніх матчах, хоча в цьому контексті варто уточнити, що сила команди полягає в непривабливому оборонному футболі, тоді як в атаці справи, як і раніше, ідуть не найкращим чином.

Брайтон


Колектив зі Східного Суссексу протягом поточного сезону вже встиг пережити зміну головного тренера, хоча контекст цієї події був досить незвичайним. Робота Грема Поттера виявилася настільки успішною, що його одразу переманили до лондонського «Челсі», тоді як «чайки» недовго залишалися без наставника на чолі. Колишній головний тренер донецького «Шахтаря» Роберто Де Дзербі, якому розкрити себе в Україні не дозволила повномасштабна агресія, отримав справді унікальний шанс у кар'єрі наставника – очолити клуб-авантюрист із незначним фінансовим ресурсом у найпопулярнішій лізі світу, і при цьому не нести на своїх плечах жодного зайвого вантажу відповідальності. Ситуація дуже схожа на етап роботи італійця в «Сассуоло» до «гірників».

На чолі нового клубу Де Дзербі вже встиг пободатися з «Ліверпулем» Юргена Клоппа (3:3), «Тоттенхемом» Антоніо Конте (0:1), розбивав «Арсенал» Мікеля Артети (3:1) та «Челсі» з колишнім наставником «Брайтона» (4:1) у Кубку ліги та чемпіонаті відповідно. Ось тільки поряд із цими чудовими результатами зустрічалися безславні вильоти з кубкового турніру від того ж «Чарльтона» або поразка від «Брентфорда» (0:2), що не дозволяє на цьому етапі говорити про повну адаптацію команди до вимог нового тренера. Остання на даний момент гра «чайок» – проти «Арсеналу» (2:4), так само не може вважатися успішною, оскільки вони спочатку отримали три м'ячі у свої ворота, і лише потім почали братися за голову.

Орієнтовні склади


«Евертон»: Пікфорд – Миколенко, Тарковськи, Коаді, Годфрі, Паттерсон – Івобі, Гує, Дукуре – Калверт-Льюїн, Грей.

«Брайтон»: Санчес – Еступіньян, Колвілл, Данк, Лемпті – Гросс, Кайседо – Мітома, Лаллана, Марч – Троссард.

Не зіграють: Гарнер, Кін, Онана, Таунсенд – Вебстер, Кайседо, Модер.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку команда Лампарда не впорається із тиском суперників. Нашою ставкою буде позиція – «Брайтон» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.90 за лінією Parimatch.

3 січня, вівторок

«Евертон» – «Брайтон»
Ліверпуль. «Гудісон Парк». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Андре Маррінер (Бірмінгем, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 3.50
  • 3.50
  • 2.15
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі
Футбол | 25 квітня 2024, 05:00 0
Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі

Маурісіо Почеттіно має вивести «пенсіонерів» до єврокубків, інакше залишить пост коуча

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.