Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 03 сiчня 2023, 03:54
612
0

Ренн – Ніцца. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Франції

| Оновлено 03 сiчня 2023, 03:54
612
0
Ренн – Ніцца. Прогноз та анонс на матч

2 січня на "Стад де ла Рут де Лор'ян" пройде матч 17-го туру Ліги 1 Франції, в якому "Ренн" зустрінеться з "Ніццею". Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

«Ренн»

Команда останніми роками змогла досягати непоганих результатів. Насамперед, потрібно відзначити завоювання Кубка-2019, а через рік видали максимальний результат у Лізі 1 – 3-тє місце. У минулому розіграші майже вдалося повторити: «червоно-чорні» закінчили на 4-й позиції. Наразі, незважаючи на участь у Лізі Європи, клуб знову досить непоганий на внутрішній арені. Підопічні Брюно Женезьо дуже рідко поступаються, і перемогли у більшості поєдинків. Було важливо зрозуміти, чи не втрачено кураж через тривалу вимушену паузу. Перший млинець вийшов грудкою: «Реймсу» поступилися на виїзді 1-3.

«Ніцца»

Клуб хотів би вийти на той рівень, на якому зараз перебуває її наступний супротивник. Очевидно, що на «Альянці Рів'єрі» зараз досить непогане фінансування, примітно, що сюди перейшли такі гравці влітку, як Шмайхель, Пепе, Барклі. Але, з іншого боку, і розмови про те, що Анді Делор, найкращий бомбардир, налаштований піти швидше. Йому набридло те, що «орлята» фактично тупцюють на місці. Тут працювали Вієйра та Гальтьє, але не виправдали очікувань. Зараз вирішили на тренерську посаду повернути Люсьєна Фавра, який нещодавно брав із слабшою командою тут «бронзу». Але осінній відрізок вийшов у швейцарця невдалим: після 15 перших турів було порівну перемог, нічиїх і поразок. Після паузи починали з відкриттям сезону – «Лансом», і видали нульову нічию.

Статистика особистих зустрічей

«Ренн» виграв лише 1 матч в основний час із 15 останніх. 2021-го року «Ніцца» перемогла в обох поєдинках, а у квітні «орлята» втратили перевагу через гол, пропущений на 78-й хвилині.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують господарям. Навряд чи вони втратить очки у 2-му матчі поспіль, тим більше, що грають удома. Ставимо на перемогу "Реймса" з коефіцієнтом - 1,86 від Parimatch.

Parimatch
  • 1,80
  • 4,00
  • 4,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Потенційно договірний матч Металіст – Кремінь. Гравець пройшов поліграф
Футбол | 02 травня 2024, 17:51 15
Потенційно договірний матч Металіст – Кремінь. Гравець пройшов поліграф

Також перевірку пройшли тренер та директор клубу

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 6
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.