Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3461
7

ФОТО. Його майбутній клуб? Мудрик дивиться трансляцію матчу Арсеналу

Вінгер «Шахтаря» стежить за лондонським клубом

ФОТО. Його майбутній клуб? Мудрик дивиться трансляцію матчу Арсеналу
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Вінгер донецького «Шахтаря» Михайло Мудрик виклав у себе в Інстаграмі сторіз, на якому видно, що він дивиться матч 17-го туру АПЛ «Арсенал» – «Вест Хем».

Подібне відео виглядає як прозорий натяк на бажання перейти в «Арсенал». Раніше повідомлялося про те, що «Каноніри» зробили офіційну пропозицію «Шахтаря» щодо трансферу Мудрика.

Олег Дідух Джерело: Instagram
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 06 травня 2024, 11:30 9
Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Легендарний трансфер. Роналду може перейти в Інтер Майамі і грати з Мессі
Футбол | 06 травня 2024, 16:21 0
Легендарний трансфер. Роналду може перейти в Інтер Майамі і грати з Мессі

Про це повідомив журналіст Абдулазіз Аль-Осаїмі

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Коли клубне керівництво тупить і не хоче продавати гравця, то ті, хто починає нити і на кожному кроці натякати, що хоче піти - вреті решт уходять.
А ті, хто смиренно сидить зі своєю "вірністю клубу" і чекає, поки хазяїн "снизойдуть" і зроблять милостиню, продав - ті Ярмоленко та Циганков, які як лохи просидять  всю свою молодість в упл.
В Мудрика є мізки і бажання розвиватися і стати зіркою. І переходити треба прямо зараз. Мало того - є велика вірогідність одразу за півроку стати чемпіоном Англії, якщо Арсенал витримає.
Якби Ярмоленко та Коноплянка кожен тиждень нили публічно, що хочуть піти - то пішли би на пару років раніше і може змогли би заграти в Європі.
Шахтарю треба не тупити і не буди таким жадібним, а продавати Мудрика зараз. Бо це і стимул для інших молодих гравців. І в Мудрика вже не буде Ліги чемпіонів, аби випендритися. Влітку можуть і 60 мільйонів не дати ніхто. Ніхто там не буде дивитися, як Шахтар в Лізі Європи буде грати. Треба продавати і підтягувати молодь з академії і розкручувати. Он Судакаова теж можна розкрутити, його хвалили за гру в ЛЧ.
Tasha19
Ну те що Мудрик дуже хоче в Арсенал вже всі зрозуміли))) міг би так і не палитись))) вже й так облайкав всі новини про свій трансфер))) слілуюче, що? на тренування Шахтаря прийде в формі Арсенала))))
anacreon
У Мудрика взагалі є задатки, аби стати реальною зіркою. Якщо перейде і почне забивати. Бо він медійна персона, його постійно тягають по твіттеру, новинам. То татуху зробить, то ще щось. З часів Шевченка в нас не було гравця, якого би так піарили в зарубіжній пресі ще навіть до переходу в Європу.
Хутин Пуйло
Следующая новость: Мудрик покакал