Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 грудня 2022, 21:52
1740
0

Арсенал – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Лідер таблиці має підтверджувати власні амбіції на титул

| Оновлено 26 грудня 2022, 21:52
1740
0
Арсенал – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У понеділок, 26 грудня, у Лондоні на стадіоні «Емірейтс» відбудеться матч сімнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, в якому зіграють лондонські «Арсенал» та «Вест Хем». Стартовий свисток рефері Майкла Олівера з Ашингтона прозвучить о 22:00 за київським часом.

Арсенал


Феноменальний прогрес лондонського «Арсеналу» в першій частині поточного розіграшу АПЛ не можна було залишити поза увагою, оскільки команда Мікеля Артети забралася на вершину турнірної таблиці, створила комфортний відрив від переслідувачів, і тепер досить упевнено почувається перед стартом найбільш напруженої частини сезону. П'ять очок переваги над «Манчестер Сіті» дозволяє «канонірам» припускатись незначних похибок, без яких буде складно уявити виступи будь-якої команди, гравці якої брали участь у мундіалі в Катарі. Тим паче, що «Арсенал» практично одразу опинився перед фактом травми коліна в абсолютного лідера лінії атаки Габріеля Жезуса, а заповнити втрату через закрите трансферне вікно було неможливо.

Артеті за таких умов доведеться терміново щось вигадувати в плані ротації, оскільки в календарі його команди стоять матчі проти «Брайтона» та «Тоттенхема» на виїзді, а також ігри проти «Ньюкасла» та «Манчестер Юнайтед» удома, провести які доведеться до кінця січня, із перервою на участь у Кубку Англії проти «Оксфорда». Більш того, у лютому «Арсеналу» додасться ще й Ліга Європи, тому в таких умовах навіть трансфер Михайла Мудрика з донецького «Шахтаря» виглядає для лондонців цілком логічним кроком. Команда Артети зіграла кілька товариських матчів за міжнародну паузу, і найбільш примітною стала гра на «Емірейтс» проти «Ювентуса», яку господарі програли через два автоголи (0:2).

Вест Хем


Лондонський «Вест Хем» має можливість найбільш невдалим способом розпочати сезон, опинившись у результаті десь біля підвалин турнірної таблиці, але в підсумку керівництво все одно не втратить довіри до шотландського фахівця Девіда Моєса, і той продовжуватиме працювати в ситуації, коли левова частина тренерів АПЛ вже давно стояли б у черзі на біржі праці. Однак нечувані вливання на майже 200 млн доларів, які так і не принесли бажаного результату, усе одно продовжують знаходити якесь виправдання у фанатів зі справді «залізними» нервами.

«Вест Хем» завершив першу частину сезону на 16 місці, і до підйому хоча б на 14 позицію йому доведеться пройти вдвічі довшу дорогу, аніж до зони вильоту. «Молотобійці» у такому контексті планують активну зимову трансферну кампанію, і, можливо, якби майбутній матч відбувся б через місяць-другий, ми побачили б лондонське дербі з українським відтінком і Русланом Маліновським у головній ролі. Потрібна свіжа кров Моєсу ще й тому, що попереду в його команди буде час аж до початку лютого й матчі проти «Брентфорда», «Лідса», «Вулверхемптона» та «Евертона» для того, щоб виправити своє невтішне становище.

Орієнтовні склади


«Арсенал»: Рамсдейл – Тірні, Габріель, Саліба, Вайт – Парті, Джака – Мартінеллі, Едегор, Сака – Нкетіа.

«Вест Хем»: Фабіанскі – Емерсон, Огбонна, Доусон, Керер – Соучек, Райс – Бенрахма, Пакета, Форнальс – Бовен.

Не зіграють: Жезус, Зінченко, Нельсон – Зума.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку команда Артети продовжить переможний шлях. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Арсенал» (-1) з коефіцієнтом 1.84 за лінією Parimatch.

26 грудня, понеділок

«Арсенал» – «Вест Хем»
Лондон. «Емірейтс». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Майкл Олівер (Ашингтон, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.51
  • 4.40
  • 6.90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»
Футбол | 02 травня 2024, 16:13 0
Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

Василь РУНІЧ: «У Олександрії хороший та досвідчений тренерський штаб»
Футбол | 03 травня 2024, 04:43 1
Василь РУНІЧ: «У Олександрії хороший та досвідчений тренерський штаб»

Хавбек львівського «Руху» поділився очікуваннями від матчу з «Олександрією»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.