Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
|
3461
7

ФОТО. Его будущий клуб? Мудрик смотрит трансляцию матча Арсенала

Вингер «Шахтера» следит за лондонским клубом

ФОТО. Его будущий клуб? Мудрик смотрит трансляцию матча Арсенала
Getty Images/Global Images Ukraine. Михаил Мудрик

Вингер донецкого «Шахтера» Михаил Мудрик выложил у себя в Инстаграме сториз, на котором видно, что он смотрит матч 17-го тура АПЛ «Арсенал» - «Вест Хэм».

Подобное видео выглядит как довольно прозрачный намек на желание перейти в «Арсенал». Ранее сообщалось о том, что «Канониры» сделали официально предложение «Шахтера» по трансферу Мудрика.

Олег Дидух Источник: Instagram
Оцените материал
(25)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЛНЗ – Шахтер. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины
Футбол | 27 апреля 2024, 06:15 10
ЛНЗ – Шахтер. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины

Игра первого круга этих команд стала единственной для Дарио Срна в качестве главного тренера

ФОТО. Легенда Динамо отпраздновал день рождения с красавицей-женой
Футбол | 26 апреля 2024, 17:21 47
ФОТО. Легенда Динамо отпраздновал день рождения с красавицей-женой

Олегу Гусеву исполнился 41 год

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
dd22ff33
Скрытая реклама сетанты 
anacreon
Коли клубне керівництво тупить і не хоче продавати гравця, то ті, хто починає нити і на кожному кроці натякати, що хоче піти - вреті решт уходять.
А ті, хто смиренно сидить зі своєю "вірністю клубу" і чекає, поки хазяїн "снизойдуть" і зроблять милостиню, продав - ті Ярмоленко та Циганков, які як лохи просидять  всю свою молодість в упл.
В Мудрика є мізки і бажання розвиватися і стати зіркою. І переходити треба прямо зараз. Мало того - є велика вірогідність одразу за півроку стати чемпіоном Англії, якщо Арсенал витримає.
Якби Ярмоленко та Коноплянка кожен тиждень нили публічно, що хочуть піти - то пішли би на пару років раніше і може змогли би заграти в Європі.
Шахтарю треба не тупити і не буди таким жадібним, а продавати Мудрика зараз. Бо це і стимул для інших молодих гравців. І в Мудрика вже не буде Ліги чемпіонів, аби випендритися. Влітку можуть і 60 мільйонів не дати ніхто. Ніхто там не буде дивитися, як Шахтар в Лізі Європи буде грати. Треба продавати і підтягувати молодь з академії і розкручувати. Он Судакаова теж можна розкрутити, його хвалили за гру в ЛЧ.
Tasha19
Ну те що Мудрик дуже хоче в Арсенал вже всі зрозуміли))) міг би так і не палитись))) вже й так облайкав всі новини про свій трансфер))) слілуюче, що? на тренування Шахтаря прийде в формі Арсенала))))
anacreon
У Мудрика взагалі є задатки, аби стати реальною зіркою. Якщо перейде і почне забивати. Бо він медійна персона, його постійно тягають по твіттеру, новинам. То татуху зробить, то ще щось. З часів Шевченка в нас не було гравця, якого би так піарили в зарубіжній пресі ще навіть до переходу в Європу.
Хутин Пуйло
Следующая новость: Мудрик покакал