Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1800
2

Манчестер Юнайтед - Ноттінгем Форест. Прогноз та анонс на матч

Матч чемпіонату Англії

Манчестер Юнайтед - Ноттінгем Форест. Прогноз та анонс на матч

27 грудня на "Олд Траффорд" пройде матч 17-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому "Манчестер Юнайтед" зустрінеться з "Ноттінгем Форест". Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

"Манчестер Юнайтед"

Команда просто не може дозволити собі провалити 2-й сезон поспіль. А минулий розіграш був максимально невдалим за всіма статтями. Але й нинішній поки що запам'ятався насамперед скандальним розставанням з Кріштіану Роналду. Залишається лише продемонструвати, що без легендарного, але вже вікового та досить скандального португальця вийде краще. Поки що можна констатувати головне: завдання-мінімум в АПЛ не виконується. Осінній відрізок там закінчили з 8 перемогами при 26 очках у 14 поєдинках. З іншого боку, після розгромної поразки в дербі з «Сіті» була лише 1 поразка у 7 матчах АПЛ, коли програли «Астон Віллі», у якій якраз дебютував Унаї Емері.

«Ноттінгем Форест»

Клуб повернувся до Прем'єр-Ліги після затяжної, у 2 десятиліття, паузи. І поки що складно уникнути порівнянь із «Фулхемом» часів першого підйому з Чемпіоншипу за Шахіда Хана. Грецькі власники «лісників» теж щедро сплатили рекордно масове підписання футболістів із непоганими резюме. Але такий вал новачків багато в чому зламав ту гру, що вибудовував Стів Купер. І в цьому плані дуже цікаво подивитися, що вийшло у валлійського фахівця за час паузи, пов'язаної з чемпіонатом світу. Понад місяць можна було спокійно працювати з гравцями, відточуючи свій футбол. Щоправда, скаути залишилися вірними собі, і знову підписали новачка, цього разу Скарпу з «Палмейрасу». Розім'явшись із «Блекберном» у Кубку Ліги, тепер «Ноттінгем Форест» розпочинає повноцінну боротьбу за виживання в чемпіонаті.

Статистика особистих зустрічей

"Манчестер Юнайтед" виграв ось уже 6 матчів поспіль. Але це пам'ятає хіба сер Алекс: все відбувалося ще наприкінці 90-х років минулого століття.

Прогноз

Букмекерські контори впевнені у перемозі МЮ. Ставити на таке, щоправда, нудно. Футбол має вийти цікавим – чекаємо на «більше 2,5 голів» (коефіцієнт – 1,61) від Parimatch.

Parimatch
  • 1,29
  • 5,75
  • 10,00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
 Пора  Каземиро  и Антони включаться на полную.  Где то 4:0 очень бы взбодрило команду.
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил