Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 19 грудня 2022, 17:41
76897
34

А так можна? На полі було 13 аргентинців під час 3-го голу Мессі французам

На газон вибігли двоє запасних команди Ліонеля Скалоні

| Оновлено 19 грудня 2022, 17:41
76897
34
А так можна? На полі було 13 аргентинців під час 3-го голу Мессі французам
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 18 грудня, відбувся фінал ЧС-2022 з футболу у Катарі між збірними Аргентини та Франції. Основний час гри завершився з рахунком 2:2. В екстратаймах команди відзначилися по одному разу. За підсумками в серії пенальті точнішими виявилися аргентинці – 4:2.

Третій гол аргентинців на 108-й хвилині забив Ліонель Мессі.

Під час цього взяття воріт на полі було одразу 13 гравців збірної Аргентини. Вболівальники помітили, що двоє запасних команди Ліонеля Скалоні вибігли на газон. Можливо, це сталося після того, як м'яч перетнув лінію воріт, але перед тим, як арбітр зафіксував взяття воріт і вказав на точку в центрі поля.

Оцініть матеріал
(1162)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 09 травня 2024, 16:05 8
Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поєдинок головних претендентів на золоті медалі проходитиме на «Арені-Львів»

Реал – Баварія – 2:1. Дубль Хоселу, і Лунін – у фіналі. Відео голів і огляд
Футбол | 09 травня 2024, 00:50 2
Реал – Баварія – 2:1. Дубль Хоселу, і Лунін – у фіналі. Відео голів і огляд

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 34
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
надо дисквалифицировать и лучшим игроком признать Криштиану
Умник
Бред полнейший.
Аргентина выиграла честно.
Не поганьте финал
Микола Шафран
да ладно.. це було після голу. 
introvert
А я то все думав, чому Льоріс не відбив вдруге...  Задивився на Ді Марію та Ко, звісно! От нелюди хитрі...
Ну все, відібрати в Мессі кубок, Аргентині - дисквал. Мбаппе чемпіон!
Ну, "на крайняк", перегравати. Чи визначити переможця жеребкуванням))
GloryUkraine
Навіть на цьому фото м'яч за лінією воріт. 😋
14sergey1953
Когда Аргентина играла с Нидерландами, во время игры на поле выбежало человек 20 запасных сборных Нидерландов!
DK1961
Да, аргов тянули изо всех сил. Такой себе чемпион, с большим душком.
Хамовитый больно, симулирующий постоянно, наглый по отношению к зрителям и соперникам. Чего стоят хотя бы беспредельно хамский умышленный удар паредеса в сторону скамейки запасных Нидерландов в  голову больного раком тренера голландской сборной (после чего возмущенные голландцы справедливо выскочили и началась драка). Или такие же хамские ужимки и презрительные знаки вратаря мартинеса после отбитых пеналей в отношении соперников. Про постоянную симуляцию мессии я вообще молчу. Звезданутые игроки не могут с таким презрением относиться к соперникам и зрителям, а всякие ФИФАчки это всемерно поощряют. Кстати. эта фифа обещала обнародовать результаты расследования хамского поведения аргов в матче с голландцами перед игрой с хорватами. НУ И ЧТО, ОБНАРОДОВАЛА?  ТО ТО И ОНО...
ass36
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
14sergey1953
Хейтери, навіть не змогли нічого толковішого відкопати. Аргентина, чемпіон світу! Мессі, найкращий футболіст всіх часів і народів! Крапка!
Октавий Фландрийский
Еще раз,для тех кто в танке. Запасные игроки Аргентины выбежали на поле ПОСЛЕ того, как мяч оказался в воротах и арбитр жестом указал на центр поля! Идивляет то, что многие не разбирающиеся в футболе, погнали волну. Еще раз повторяю - учите Правила игры в футбол, и будет вам счастье...
antt
А вдруг Мессіі  захоче ще чемпіонства через вже 3.5 роки а не 4! Треба ж такий ресурс використовувати аргентинцям. Наприклад навіть якщо він повернеться лише на мундіаль. Аргентина перемогла бо інші  грали погано. Французам треба було брати на фінал найкращого офіційно гравця Бен зема. Він щось в нападі  мусів зробити при нульових французах в більшу половину основного часу матчу. Дешам цікаві  заміни зробив - замінив своїх головних гравців цього чемпіонату - Жіру а потім Грізміана на афрофранцузів (лише в додатковому часі  також Рабіо, якого ще хвилину показували для чогось в трансляції) напевне в надії що вони якось перебігають аргентинців в деяких моментах. В майстерність і  силу своїх гравців тренер уже не віірив, напевно правильно, в середині  матчу.І зароблений французами пенальті  так і  вийшов. Француз просто оббіг аргентинського захисника і  одержав пенальті.. Але не факт що француз би добре оволодів мячем і забив гол. Потім другий і  єдиний з гри гол на куражі   Мбапе. І другий пенальті  через влучення в руку аргентинця на лінії штрафної. Тут захиснику краще було зіграти як серб при ударі  Рішалдсона через себе - серб просто відхилився від легшого удару. Гол був але у випадку фіналу не факт. І удар француза за хвилину до завершення додаткового часу - тут ймовірність влучити  в ноги воротаря була меншою ніж не влучити - але влучив! І французи програли в пенальті - от і  заміни дешама. Один гол з гри. 
antt
Я також замітив в повторі  як напевно дііііМарія і  компанія вибігли на поле. Я думаю це все таки проти правил футболу. Так вони могли підбігти в штрафну і  заштовхати гол якби після удару незграбного Лаутару не кращий в цьому матчі  Лоріс не відбив прямо перед себе на Мессіі . Перед тим було кілька моментів з Лаутару що свідчили гол близько. Раніше святкувати голи не можна було так шалено, з тренерами чи особливо запасними за межами поля. А тепер це просто "кіно" посеред футболу щоб більше дивилися глядачі.. Типу футбол не тільки тепер футбол. Хоча це тільки свідчить що вже з серії плейоф аргентинці  готувалися психологічно до статусу кампеонів. Хоча не дивно, як під шумок чемпіонства для Мессіі  самим не стати ними. Коли буде такий шанс. Без Мессіі, і  ді  Маріїї. Рівень Лаутару всі  бачили. Пареде не був помітний після заміни. Отаменді  ледь не заробив червону і  здається пенальті.. Дібала що вийшов на заміну пробив в серії пенальті  по центру на Лоріса. Йому просто треба було стояти на місці  щоб мяч просто від нього відбився. А французький воротар просто положився в сторону. А всіх цих футболістів мені  наводити як відомих крім Мессіі.. Тепер і  вони мені  відомі.. Але фінал зробив Мессіі  і ді Марія. Хоча не виключаю комбінації для другого голу.
Alex Suz
Завистливое нытье
korova116
От такі "мужикі" французи і їх фани ,токо і воні коли щось не по їхньому , всі фани изнежених гомиков плачут
Andrii
Та то все москалі так кажуть, фінал БОМБА вийшов 👍✌️
Октавий Фландрийский
Тем, кто пишет эту ахинею, советую зайти на сайт УАФ, найти в разделе Документы текст Правил игры в футбол и прочитать что должен делать арбитр после того, как на поле выбежали запасные игроки или игрок (тренер). Есть еще дополнительные рекомендации по таким ситуациям от комитета по правилам ФИФА, так что учите матчасть, писаки с хорошим боковым зрением...  Таких ситуаций за год на всех соревнованиях случаются тысячи и арбитры правильно реагируют на них, тем более на ЧМ.
Можно не любить Месси и обожать Рональдо, но Аргентина была самой сильной на этом ЧМ, только Месси и его тоарищи по команде смогли воспрянуть духом после второго гола, не рассыпаться, как многие команды после таких событий и вырвать то, что заслужили вместе со своим капитаном. Смешно слушать, что Аргентину тянули к чемпионству,особенно после ого, как ко второму тайму с голландцами непонятно каким образом было добавлено 10 минут и гол был забит на 11 минуте... Не аргентинцы были инициаторами хамского поведения на поле, и то, что голладцы получили в ответку - совершенно правильно.
ANATOLY26656
А чого ніхто не пише про те, що Франція зробила 7 замін в матчі, хоча дозволено лише 6? 
vitaha33
Аргентинцям можна все, бо за них грав "божок". І тепер завжди буде в пам'яті, що аргентину витягнули на чемпіонство, як свого часу Корею в  півфінал