Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 15 грудня 2022, 17:27
75
0

Стратегії ставок на фори в хокеї

Які моделі можна використовувати для успішних ставок на гандикапи в іграх з шайбою?

| Оновлено 15 грудня 2022, 17:27
75
0
Стратегії ставок на фори в хокеї

Ставити на хокейні матчі можна не тільки для того, щоб розігріти в собі азарт. Це може бути досить прибутковим, на довгостроковій основі, заняттям. Особливо якщо брати такий цікавий варіант ставки, як фори. Але експерти наголошують: успіхи, перемоги - це не везіння і не ланцюг випадковостей. За хорошою грою часто стоїть продумана стратегія.

Один із варіантів - це намагатися зловити мінусовий гандикап у кінцівці. Для цього потрібно брати поєдинок, де команда виграє, причому саме з різницею в 1 шайбу. Це може бути і 1-0, і 3-2, і 5-4 - це вже не важливо. Якщо нічого не змінюється аж до 2 хвилин до фінальної сирени, потрібно робити ставку на те, що сторона, яка виграє, зможе взяти перемогу мінімум у 2 шайби - тобто ставлять на фору "-1,5 гола". З урахуванням того, що часу залишається мало, котирування на це будуть непоганими, адже поточний рахунок не влаштовує. Розрахунок іде на те, що тренер команди, яка програє, в хокеї часто знімає воротаря, намагаючись створити чисельну перевагу біля чужих воріт. І нерідко це завершується тим, що в контратаці залітає в спорожнілі ворота. Тож варто почекати, коли голтендер їде змінюватись, уже підготувавши ставку на фору "-1,5 гола" - і клікати, розміщуючи, щойно стає зрозуміло, що на цей крок ті, хто програє, наважуються, і буде виходити шостий "польовий гравець". В ідеалі, можна зловити коефіцієнт вище за позначку в 2,0. Тож приблизно за прохідності ставок на рівні 45% буде в підсумку прибуток.

Можна використовувати різні варіанти догону. Наприклад, на фору за періодами. Визначивши для себе прохідний варіант гандикапу, гравець ставить на нього в 1-му таймі. І, якщо зазнає поразки, повторює парі на наступний період, підкоригувавши суму ставки. Також досить цікавим і перспективним вважається ставка на аутсайдера з плюсовою форою. Логіка в тому, що навіть найслабший клуб не може програвати всім підряд, без винятків. Тож беруть невелику плюсову фору (або навіть нульову), і з самого початку чемпіонату ставлять на цей результат. Щоправда, при цьому потрібно і з банком навчитися працювати: починати з частки не більше 5 відсотків від доступної суми, а потім збільшувати розмір парі так, щоб перекрити попередні втрати.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомий план Анчелотті на фінал ЛЧ: Куртуа вийде в старті замість Луніна
Футбол | 10 травня 2024, 12:51 16
Відомий план Анчелотті на фінал ЛЧ: Куртуа вийде в старті замість Луніна

Наставник «Реала» не хоче змінювати переможний склад, але впевнений, що з Тібо шанси будуть вищі

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.