Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 15 грудня 2022, 10:47
238
0

Ставки на перемогу в основний і додатковий час

Як ставити на перемогу в основний і додатковий час?

| Оновлено 15 грудня 2022, 10:47
238
0
Ставки на перемогу в основний і додатковий час

У світі найбільш популярним видом спорту залишається футбол. А в ньому особливо часто ставлять на перемогу тієї чи іншої команди. При цьому варто бути уважним і переконатися, що Ви ставите саме на те, що планували - найчастіше поруч у лінії у букмекера стоять варіанти, які, здавалося б, говорять про одне, але через різницю в нюансах можуть коштувати тому, хто недбало ставить суми парі.

По-перше, є ставки на перемогу в основний час. Левова частина матчів і правда триває 90 хвилин, розділених на 2 тайми порівну. Але по 45 хвилині - це регламентний час футбольного поєдинку, який не може бути зменшений (хіба що на юнацькому рівні та інших подібних змаганнях). Ба більше, практично завжди судді щось додають. У такий спосіб вони реагують на різні хитрощі, що спрямовані на затягування часу тією стороною, яку влаштовує рахунок. Також враховують час, що був потрібен для проведення замін (класично залишають по 30 секунд на кожну) і на надання медичної допомоги на полі. Іноді через це поєдинки затягуються - достатньо згадати, що зустріч між збірними Данії та Фінляндії на Євро-2020 провели через кілька годин. Бувають догравання через 1 або кілька днів, наприклад, у зв'язку з погодними умовами. Але все одно вважається, що зустріч пройшла в основний час. І тільки якщо в його межах хтось виграє, ставка на перемогу в основний час "зайде". І обов'язково потрібно ознайомитися з правилами того, як результат у рамках "П1" трактується конкретною букмекерською конторою.

По-друге, є парі на виграш у додатковий час. Звичайно ж, у футболі далеко не завжди виходить виявити переможця за 90+ хвилин. Якщо це регулярний чемпіонат, то присуджується нічия. Але найчастіше регламент турніру вимагає, щоб був переможець, і тоді призначають овертайм. На таку розв'язку можна ставити і в прематчі, як правило, опція передбачена конторою. Але, насамперед, це шанс для розміщення ставки в режимі лайв. Як правило, при цьому букмекер враховує тільки результат, що буде отриманий в екстра-таймі, і не включає прематчеві варіанти "П1" або "П2". Але якщо поставлено на перемогу в прематчі, нерідко букмекери розцінюють як правильний варіант ставки успіх в овертаймі, а то й у навіть серії пенальті. Але, знову-таки, тут не можна гадати: всі такі моменти прописані в правилах, що опубліковані на сайті контори і не змінюються від випадку до випадку.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.