Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 грудня 2022, 12:39
122
0

Як ставити на кіберспорт: поради експертів

Розбираємося в нюансах кіберспорту і ставок на нього

| Оновлено 14 грудня 2022, 12:39
122
0
Як ставити на кіберспорт: поради експертів

У світі ставок дедалі більшу роль відіграє кіберспорт. Це молодий напрямок, але він стає дедалі популярнішим. Але експерти вважають, що беттору, у будь-якому разі, потрібно вивіряти свої кроки, дотримуватися жорсткої моделі поведінки в різних ситуаціях - це зазвичай називають "стратегією". У будь-якому випадку, рекомендують, по-перше, ставити в режимі "онлайн". Значачись регламентом турніру CS:GO, гравець може дочекатися даних щодо того, на яких саме картах проведуть гру, і спрогнозувати, виходячи з сил, потенціалу команд-учасниць, чим усе це може закінчитися.

На кіберспорт, зокрема на Dota 2 і LoL, приймаються ставки і в режимі "прематч". Але вони несуть чималий ризик, адже в цих іграх є сотні персонажів різного рівня. І, хоча багато що залежить від майстерності кідерспортсменів, небезпечно робити якісь висновки про співвідношення сил. Варто краще почекати, поки суперники виберуть собі героїв - що робиться ім'я безпосередньо перед зустріччю. Проаналізувавши набір, можна робити свої висновки з приводу того, на що здатні суперники. Тож гравцям варто розуміти, як швидко аналізувати вибір героїв - до початку бою є кілька хвилин, і, досконало опанувавши цю техніку, можна виходити на стабільний "плюс".

Загалом, підготовка до матчів досить стандартна. Звичайно, буде не зайвим почитати поради та прогнози. Але все ж потрібно навчитися самому аналізувати ситуації. Для цього потрібно прагнути до того, щоб зрозуміти всі нюанси кіберспорту і прекрасно усвідомлювати те, що відбувається в грі, щоб робити свої парі осмислено. Так, ставити бажано в режимі "live", але перед цим потрібно переглянути попередні ігри команд, їхні очні зустрічі, а також дізнатися новини, які свідчать про стан кожної команди.

У підсумку кожному потрібно виробити власну стратегію. Причому й ігрову, про те, на що ставити і як, і фінансову, що розповість, як контролювати свій банк. Для початку можна брати щось звичайнісіньке і стандартне, типу "наздоганяння" на той чи інший результат, тотал або фору. А потім, краще "в ділі" розібравшись у нюансах кіберспорту і ставок на нього, вибрати щось під свій власний смак.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.