Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 грудня 2022, 11:01
60
0

Стратегії ставок на «жовті» картки

Які стратегії в підборі ставок можна використовувати для цього виду парі

| Оновлено 14 грудня 2022, 11:01
60
0
Стратегії ставок на «жовті» картки

На "жовті" картки можна ставити практично в будь-який момент. Але все ж найчастіше беттори воліють розміщувати парі на "попередження" в режимі "лайв". Адже, переглядаючи зустріч, можна зрозуміти, як вона проходить, який характер боротьби між противниками. Одні тільки голі, "сухі" цифри не дають реальну характеристику, хоча експерти і вважають, що, оперуючи тільки ними, гравець може забезпечити собі не менше 50% прохідності ставок. А це, у поєднанні з грамотним управлінням коштами, тобто фінансовою стратегією, на дистанції дає змогу домагатися вражаючого прибутку.

Поки що окремих, спеціальних стратегій, які націлені саме на "гру" на тему "жовтих карток" у футбольних матчах не розробили. В інтернеті вказані окремі ігрові моделі, але, спробувавши їх, гравці переконалися, що вони не характеризуються особливою ефективністю, тому вони не рекомендують ними користуватися. Відповідно, можна вибрати 2 більш-менш реальні варіанти.

По-перше, можна грати, використовуючи математичні стратегії. До таких відносять класичний варіант "наздоганяння", або менш популярні, але теж давно перевірені часом, моделі - "гра на аутсайдера" з "драбинкою". Якщо використовувати догон, то з ним можна грати як у режимі "live", так і навіть у прематчі. Головним завданням беттора буде вибір події, пов'язаної з "жовтими", але обов'язково з коефіцієнтом вище "двійки". У такому разі навіть прохідність у 50% достатня, щоб у підсумку забезпечити прибуток. Але, звичайно ж, для того, щоб бути успішним, необхідний аналіз. Обов'язково потрібно розбирати кожен матч, на який ставите, враховуючи всі чинники, насамперед актуальну історію очних поєдинків, середній тотал попереджень в обох команд, їхню мотивацію тощо.

Ба більше, догон, як правило, використовується і під час гри на аутсайдера. Тоді беттор може обирати високі коефіцієнти, і, отже, номінал ставки після невдач потрібно буде піднімати не так сильно, як за менших котирувань. Якщо ставка на перемогу андердога за "жовтими" не зіграла (а це траплятиметься досить часто) - її повторюють, до того ж, за необхідності, збільшуючи номінал парі. Головне - щоб уже під час виграшу вийшло відбити всі пережиті мінуси і навіть вийти в підсумковий плюс. При цьому обов'язково потрібно правильно розрахувати банк і бути уважним і обережним.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Український воротар забив божевільний гол через усе поле
Футбол | 05 травня 2024, 07:01 6
ВІДЕО. Український воротар забив божевільний гол через усе поле

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону
Футбол | 04 травня 2024, 21:31 86
Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.