Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 грудня 2022, 17:03
56
0

Ставки на «жовті» у футбольних матчах

Ставки на «жовті картки»: як провести аналіз для підготовки ставки

| Оновлено 13 грудня 2022, 17:03
56
0
Ставки на «жовті» у футбольних матчах

Головне футболі - це, безумовно, голи. Але, звісно ж, ставками охоплені максимально ретельно і всі інші статистичні показники "гри мільйонів". Їх, звісно ж, дуже багато. Але одними з основних вважаються попередження, або, як ще їх називають, "Жовті картки".

Фоли - 1 із головних статистичних показників матчу у футболі. Грубі порушення караються офіційними, не усними, попередженнями: судді дістають із кишені та надають картки різних кольорів. Тож не дивно, що "жовті" вважаються характеристикою, індикатором грубості гри. Здебільшого в матчах із чималою кількістю порушень і попереджень багато.

Не варто недооцінювати роль арбітра. Футбольні правила в цих питаннях розпливчасті, і багато чого й зараз, коли, наприклад, взяття воріт або офсайд, уже віддано на відкуп технологіям, то "жовті картки" роздає особисто головний рефері. VAR може втрутитися тільки в разі, коли є підозри, що фол тягне і зовсім на "червону". Але все одно дуже багато залежить від стилю роботи судді. Суворий рефері легко знайде привід і в не грубому матчі продемонструвати багато попереджень. І, навпаки, у жорсткому поєдинку головний суддя обирає "британський стиль" і не карає надто часто футболістів. У кожного свій стиль, і цілком можна знайти інформацію з приводу того, хто як схильний із рефері працювати. А для бетторів це привід розміщувати ставку.

У гравця можуть бути особисті знання про футбол. Але все одно важливо намагатися врахувати всі доступні чинники, що можуть позначитися на переліку "жовтих". Крім власне особистості арбітра, варто встановити для себе заздалегідь рівень принциповості гри, мотивацію команд та історію їхніх особистих зустрічей. До речі, зараз не вся, але багато статистичної інформації є на спеціалізованих онлайн статистичних джерелах. Але не менш важливо знайти можливість для перегляду відеотрансляцій - вони допомагають полегшити розуміння суті гри.

Як правило, беттори розміщують ставки на події, пов'язані з попередженнями, у лайв-режимі. Адже голі цифри статистики попередніх зустрічей можуть дати самі по собі неточну характеристику. Але, все підготувавши і використовуючи паралельно грамотне управління коштами і чітку фінансову статистику, якої суворо дотримуються, можна забезпечити для себе прибуток на підсумковій дистанції.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»
Футбол | 02 травня 2024, 16:13 2
Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

«Може, він бомбу ніс?» Леоненко припустив, чому Дем'яненка не пустили в УАФ
Футбол | 03 травня 2024, 12:59 5
«Може, він бомбу ніс?» Леоненко припустив, чому Дем'яненка не пустили в УАФ

Колишній футболіст «Динамо» дуже незадоволений ситуацією

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.