Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 грудня 2022, 15:59
54
0

Як потрібно готувати ставки на вольову перемогу у футболі

Хороша підготовка: збільшуємо шанси на виграш

| Оновлено 13 грудня 2022, 15:59
54
0
Як потрібно готувати ставки на вольову перемогу у футболі

Ставки на вольову перемогу не особливо часто використовуються. Але свою популярність вони мають, приманюючи до себе високими котируваннями. Цей плюс компенсується серйозним недоліком, у вигляді крайньої складності аналізу. Але, за умови гарної підготовки, можна заробляти, тим паче що достатньо для цього прохідності в 20 відсотків приблизно.

Усі експерти рекомендують якщо і ставити в цій лінії, то, в ідеалі, укладати парі на вольову перемогу в режимі "live" - тут простіше зрозуміти, хто з команд здатний виграти, навіть якщо пропустить першим. Тож дуже важливо мати використовувати можливості для відстеження матчів у режимі реального часу. Але - тільки за попередньої, ретельної підготовки. Названі гравцями ті фактори, на які бажано спочатку звертати побільше уваги.

  • форма обох команд - причому варто оцінювати і психологічний, і фізичний стан супротивників, зокрема уважно оцінюючи їхні останні матчі;
  • очні матчі. У контексті обраного виду парі, варто згадати сценарій розвитку подій, чи було, і скільки разів, що відкривала рахунок 1-ша команда, а в підсумку тріумфатором ставав її суперник;
  • мотивація. Причому потрібно розуміти як турнірну мотивацію, коли йде боротьба за титул або виживання, або просто зустріч на виліт, коли нічого втрачати і потрібно тільки вигравати. Також може бути якась "особиста" мотивація, від колективної, на кшталт зустрічі в дербі, і до персональної, коли тренер або провідний гравець має якийсь свій "зуб" на опонента, і використовують усі свої моральні й фізичні резерви, тільки щоб за потреби вичавити результат;
  • кадровий склад. Оптимальний варіант складу має більше шансів на перемогу, навіть якщо дозволяє противнику забити першим.
  • можливі вилучення. Тут варто дивитися на стиль того, кого призначили судити поєдинок, і на те, наскільки схильні команди до фолів. Дотискати противника, що встиг забити, звісно ж, простіше, коли отримуєш більшість на полі. Тож якщо в режимі "live" бачиш, що за рахунку 1-0 клуб загубив футболіста, - це привід подумати, чи не час ставити, доки ситуація не змінилася, й інша команда не переламала хід зустрічі.
  • характер. Вистачає команд, які спочатку можуть пропустити, а потім, прокинувшись, беруться до справи всерйоз. Не раз подібним вирізнялися клуби Юргена Клоппа, "Боруссія" і "Ліверпуль", зараз в Італії щось подібне видають люблячі атакувати "Аталанта" і "Сассуоло", а в Іспанії - гранди, "Реал" з "Барселоною", що розуміють, що все одно доб'ються 3-х очок.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика
Футбол | 03 травня 2024, 07:44 7
ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 1
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.