Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 грудня 2022, 11:08
45
0

Фактори вибору матчу для ставки в Dota2

Що враховують досвідчені гравці при підготовці ставок на ігровий турнір? 

| Оновлено 09 грудня 2022, 11:08
45
0
Фактори вибору матчу для ставки в Dota2

Dota2 - кіберспортивна дисципліна, у якій на турнірах розігрують десятки і сотні тисяч призових. Вони збирають мільйонні аудиторії, і багато хто з глядачів починає ставити на результат зустрічей. Водночас потрібно враховувати багато факторів, і один із них - максимально ретельний підхід до вибору матчів.

  • Обов'язково необхідно розібратися, чи буде матч важливим для команди, яка вам здається сильнішою. Адже якщо колектив і сильний потенційно, але для нього поєдинок ніяк уже не позначиться на турнірному становищі, то може бути і відносно несподіваний результат. У таких зустрічах кіберспортсмени часто не викладаються, основні гравці і зовсім можуть пропускати, або випробовувати нові стратегії.
  • Враховується розклад команди. Будь-якому, навіть професіоналу, провести кілька серій за день все одно важко. На перший такий цикл вистачає концентрації, але потім увага часто може розсіюватися, до того ж після перемог може бути підсвідоме розслаблення, а після поразок - навпаки, занепад віри в себе.
  • Уважно ознайомитися з правилами турніру. Хоча б для того, щоб розуміти, скільки раундів потрібно виграти для перемоги. Тоді у форматі онлайн буде зрозуміло, наскільки наполегливо битимуться суперники, чи є їм сенс викладатися від самого початку поєдинку максимально.
  • Дізнатися, де розташовується сервер, на якому пройде гра. Якщо між собою змагаються команди з різних регіонів, від однієї з них відгук на команди гравців буде трохи, але повільнішим. А у випадках із Dota2, де все часто вирішується навіть не в секундах, а в якихось миттєвостях, це може на багато що вплинути, а то й просто вирішити результат раунду, а потім - і зустрічі. Утім, рівень технологій зростає, а з ним - і швидкість інтернет-з'єднання. Тож цей фактор із часом стає менш важливим. Але повністю його ігнорувати рано.
  • Періодично трапляються DDoS-атаки на гравців. Звичайно ж, із цим намагаються боротися, але не завжди успішно. Найчастіше організатори турнірів обумовлюють у регламенті, що справлятися повинні самі учасники, до того ж на розв'язання проблем надають певну, не найбільшу кількість часу - глядачам потрібно давати видовище. Якщо не вдається перемогти хакерів, то команді доводиться догравати матч у неповному складі. Причому ті ставки, що вже зроблені, не повертають. Утім, чим професійніша команда, тим краще вона організувала собі захист від DDoS-атак - це теж варто врахувати.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український хавбек розповів про те, чи погодиться грати за збірну Польщі
Футбол | 03 травня 2024, 07:50 1
Український хавбек розповів про те, чи погодиться грати за збірну Польщі

Хлань чекає на виклик до збірної України

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 1
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.