Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 09 грудня 2022, 12:45
1834
0

Луїс ЕНРІКЕ: «Як швидко пройшов час»

Іспанський тренер звернувся до вболівальників

| Оновлено 09 грудня 2022, 12:45
1834
0
Луїс ЕНРІКЕ: «Як швидко пройшов час»
Getty Images/Global Images Ukraine. Луїс Енріке

52-річний Луїс Енріке виступив із публічним зверненням до вболівальників збірної Іспанії, стан якої він, як відомо, залишив у четвер, 8 грудня. Спеціаліст серед іншого закликав підтримати нового головного тренера «фурії рохи» Луїса де ла Фуенте.

«Все почалося 4 роки тому, і як швидко пройшов час. Я вдячний тим, хто запросив мене, всім співробітникам, з якими ми ділилися досвідом. Дякуємо гравцям, які були зразковими у своїй поведінці. А також усім помічникам, які працювали з гравцями та всьому технічному персоналу.

І останнє, але не менш важливе – уболівальникам, які незмінно підтримували нас у всі часи та особливо у найвідповідальніші моменти. Настав час прощатися і в цих випадках лише невеликі роздуми… Те, що потрібне національній збірній – це підтримка у всіх її сенсах, щоб Луїс де ла Фуенте зміг досягти всіх своїх цілей. Вперед, Іспанія», – написав у своєму листі Луїс Енріке.

Збірна Іспанії на чемпіонаті світу 2022, що проходить зараз у Катарі, завершила виступи на стадії 1/8 фіналу, програвши по пенальті команді Марокко – 0:0, пен. 0:3.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.