Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 квітня 2023, 18:05
927
0

Владислав ВАНАТ: «Динамо розпочало сезон погано. Не вийшли на свій рівень»

Гравець оцінив першу частину сезону

| Оновлено 01 квітня 2023, 18:05
927
0
Владислав ВАНАТ: «Динамо розпочало сезон погано. Не вийшли на свій рівень»
ФК Динамо Київ

Форвард «Динамо» Владислав Ванат, який поступово виборює місце в основному складі киян, оцінив першу частину сезону для команди і себе особисто.

- Вперше в історії нашої країни команди грали у обставинах воєнного стану у всіх областях. Чи відчувався додатковий психологічний тиск на гравців?

- Так, безумовно. Хоча ми, звичайно, намагалися не зважати і не думати про те, що може бути повітряна тривога. Але, звісно, у підсвідомості все одно завжди пам'ятали, що у нашій країні йде війна. На щастя, під час матчів тривога була лише одного разу – коли грали з «Рухом», в іншому ж вдалося більш-менш спокійно провести чемпіонат.

У нас було дуже багато переїздів, і це, звичайно, також давалося взнаки, але ми повинні були з цим справлятися - інакше ніяк. Знаю, що про це часто говорив головний тренер, і я згоден із ним.

– «Динамо» за підсумками першого кола фінішувало на третьому місці, як можете прокоментувати цей результат?

- Ми розпочали чемпіонат дуже погано, і лише після того, як перебралися до України після закінчення виступів у груповому етапі Ліги Європи, почали грати краще, але все одно не вийшли на рівень минулого року. Мені складно сказати, з чим це пов'язано, може, із психологічним станом гравців. Багато чого не виходило, не завжди вдавалося показати свій футбол.

- Чи очікували, що «Дніпро-1» вирветься у лідери?

- Мені ще на початку чемпіонату здавалося, що вони будуть щонайменше у трійці, адже у них хороша команда, у них на кожній позиції сильні футболісти. І мої очікування підтвердились. Я непогано знаю цю команду, у мене є там знайомі, тож їхнє нинішнє перше місце не стало для мене сюрпризом.

- У чемпіонаті ви забили 5 м'ячів, який із них запам'ятався найбільше?

- Напевно, гол «Кривбасу», тоді Сидорчук віддав мені передачу, я обіграв захисника і правою ногою пробив у «дев'ятку» – вийшов гарний удар. А взагалі, звичайно, мені всі свої м'ячі подобаються, але цей я виділив би.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.