Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 грудня 2022, 20:51
7748
2

Англія – Сенегал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу

Англійці є фаворитами зустрічі

| Оновлено 04 грудня 2022, 20:51
7748
2
Англія – Сенегал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу
Twitter

У неділю, 5 грудня, відбудеться матч 1/8 фіналу ЧС-2022 з футболу між збірними Сенегалу та Англії. Гра пройде на стадіоні "Аль-Байт" у місті Ель-Хаур (Катар). Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом.

Англія


Безперечно, Англія є фаворитом у цьому поєдинку. Непогано англійці виступили на груповому етапі, посівши перше місце і втративши очки лише у матчі зі США. Перед стартом ЧС-2022 з футболу були питання щодо атаки, але Англія забила 9 голів у двох матчах (З США 0:0) і показала, що навіть якщо Гаррі Кейн не забиває, тобто й інші гравці, які можуть вразити ворота суперника . Вічно перспективний та нестабільний Маркус Решфорд, до речі, приємно дивує на цьому Мундіалі.

До речі, щодо захисту, то Харрі Магуайр вже не так часто провалюється, а віковий Люк Шоу непогано відіграє на лівому фланзі. До того ж Райс як опорний півзахисник практично ідеально грає. Проблема лише одна – коли почне забивати Кейн? Адже саме на нього всі надії в атаці, як би себе не показували Решфорд, Фоден та Гриліш. Вони молоді та не гравці світового класу, не топ-форварди. Настав час Кейну включатися в гру і вести за собою команду. Сенегал дуже посередня збірна, таку треба проходити спокійно і в думках вже бути в 1/4 фіналу.

Сенегал


Сенегалу пощастило із групою. Адже, крім Нідерландів, нікого там не було: Еквадор і Катар слабкі. Але слід визнати, що і без Садіо Мане сенегальці непогано атакують і щось створюють. Питання лише в тому, чи вдасться це зробити проти європейської збірної? Адже з Нідерландами забити не вдалося...

Захист, до речі, у команди непоганий. Якщо Кейн продовжить свою тенденцію не забивати, а молоді гравці почнуть сипатися, то Кулібалі, Діалло та Менді можуть залишити свої ворота сухими. Англію потрібно брати на контратаках та сподіватися на привіз від Магуайра. Та й як було сказано вище, Шоу вже не молодий. Повз Вокера пройти буде практично неможливо, тому свою атаку потрібно будувати через правий фланг і просто перебігати та замотати оборону. Що-що, але швидкості африканській команді не позичати.

Орієнтовні склади

Англія: Джордан Пікфорд – Джон Стоунс, Харрі Магуайр, Кайл Вокер, Люк Шоу – Деклан Райс – Мейсон Маунт, Джуд Беллінгхем – Філ Фоден, Маркус Рашфорд, Харрі Кейн.

Сенегал: Едуар Менді – Каліду Кулібалі, Юссуф Сабалі, Ісмаїл Якобс, Абду Діалло – Пате Сісс – Папа Гуйє, Нампаліс Менді – Ісмаїла Сарр, Булай Діа, Іліман Ндіайє.

Прогноз

Кейн повинен незабаром забити. Та й атака в Англії виглядає грізно. Нашою ставкою буде індивідуальний тотал збірної Англії 1.5 більше за коефіцієнт 1.87.

Англія Сенегал
Ель-Хаур. «Аль-Байт». 21:00
ТБ-трансляція – Суспільне
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.56
  • 4.04
  • 7.30
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.56
  • 4.05
  • 7.35
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 1.55
  • 4.05
  • 7.30
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 07:15 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу
Футбол | 18 квітня 2024, 09:40 5
Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу

Федеріко Вальверде висловився про українського голкіпера

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
Будем надеяться что и тут у фаворита не будет проблем. Хочется увидеть ламаншевское дерби.)
Ярослав 999
В що це за канал такий Суспильне?