Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 04 грудня 2022, 07:37
4271
3

Нідерланди – США. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу

Поєдинок стане першою грою 1/8 фіналу Мундіалю 2022 року

| Оновлено 04 грудня 2022, 07:37
4271
3
Нідерланди – США. Прогноз та анонс на матч чемпіонату світу
Twitter

У суботу, 3 грудня, відбудеться матч 1/8 фіналу чемпіонату світу 2022 року, в якому зіграють збірні Нідерландів та США. Гра пройде на міжнародному стадіоні імені принца Халіфа у Досі. Стартовий свисток пролунає о 17:00 за київським часом.

Нідерланди


Збірна Нідерландів впевнено подолала груповий етап, вигравши 2 гри та зігравши 1 нічию. Щоправда, великого враження команда не справила. Так, непогані перемоги над збірними Катару та Сенегалу з рахунком 2:0, але далеко не найцікавіша та якісніша гра з Еквадором і, як підсумок, нічия 1:1. Потрібно зазначити, що Нідерланди мали прохідну групу, жодної збірної з Європи, слабкий Катар, нестабільний Еквадор і Сенегал без лідера Мане. Та й у 1/8 фіналу у них, як бачимо, не європейська команда. Далі, до речі, теж...

Не можна не відзначити прогресу Коді Гакпо. За 23-річного форварда ПСВ уже борються клуби з Європи, у тому числі і «Манчестер Юнайтед». Гакпо забив 3 голи з 5 своєї команди на цьому Мундіалі. Дивно, що він лідер команди? Навряд, а кому ще? Чесно кажучи, Нідерландам пощастило, що Коді грає та забиває, адже могло бути сумно. Звісно, у грі зі США нідерландці вважаються фаворитами: гарний захист, непоганий напад. Але США вже показали, як можуть відігравати в обороні у грі з Англією.

США


Команда з не найоднозначнішим зірковим гравцем Крістіаном Пулішичем непогано зіграла у груповому етапі. Щоправда, як і очікувалося, із голами будуть проблеми. Усього 2 взяття воріт: у матчі з Іраном та Уельсом команда забила по одному голу. Воно й зрозуміло, адже, як уже було сказано, єдиний іменитий гравець, який грає за топ-команду Європи – Пулішич, який явно не є топ-форвардом і бомбардиром.

Як грати з Нідерландами? Як і з Англією – від оборони. Впевнено захищатись, зупиняти Гакпо та шукати шанси на контратаках. Якби США втратили Пулішича, адже він отримав травму, то тоді на папері здавалося б, що єдиний шанс вийти до чвертьфіналу ЧС – серія пенальті, бо хоч якоїсь гри в атаці від американців явно не варто було б чекати.

Орієнтовні склади

Нідерланди: Андрієс Нопперт – Вірджіл ван Дейк, Натан Аке, Юррієн Тімбер – Дейлі Блінд, Френкі де Йонг, Мартен Де Рон, Дензел Дюмфріс – Деві Классен – Коді Гакпо, Мемфіс Депай.

США: Метт Тернер – Кемерон Картер-Вікерс, Тім Рим, Ентоні Робінсон, Сержіньо Дест – Тайлер Адамс – Вестон Маккенні, Юнус Муса – Крістіан Пулішич, Тімоті Веа, Хаджі Райт.


Прогноз на матч

Як уже було сказано вище – чекати на щось цікаве від США в атаці не варто. Проте американці вміють оборонятися. Нашою ставкою буде тотал голів 2.5 менший за коефіцієнт 1.61.

3 грудня, субота

Нідерланди США
Старт о 17:00
Арбітр: Вілтон Сампайо
Пряма ТБ-трансляція – Megogo
НІДЕРЛАНДИ – США. ТЕКСТОВА-ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:0
Parimatch
  • 1.98
  • 3.32
  • 4.55
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.98
  • 3.33
  • 4.56
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 1.95
  • 3.35
  • 4.55
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
За Европу! Ющенко - так! Помаранчевые победят.
Ярослав 999
Тут точно не 1-0
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил