Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 02 грудня 2022, 15:51
2860
1

Гана – Уругвай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

Обіцяють запеклу гру, але з поточною формою уругвайців у це важко повірити

| Оновлено 02 грудня 2022, 15:51
2860
1
Гана – Уругвай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 2 грудня, в Ель Вакре на стадіоні «Ель-Джануб» відбудеться матч третього туру чемпіонату світу-2022 у рамках групи H, у якому зіграють Гана та Уругвай. Стартовий свисток німецького рефері Даніеля Зіберта з Берліна прозвучить о 17:00 за київським часом.

Гана


Африканську збірну навряд чи можна назвати однією зі сенсацій турніру, але в доволі рівній за силою учасників групі вона добряче потріпала нерви своїм суперникам у двох стартових турах. Першою була збірна Португалії, яка довго намагалася зламати чужу оборону і лише завдяки Кріштіану Роналду та заробленому ним пенальті та гра розкрилася на повну. У підсумку «європейські селесао» накивали п'ятами в гольовій увертюрі з ризиком утратити очки на останніх секундах (3:2). А ось вже наступна гра команди Отто Аддо пішла зовсім за іншим сценарієм.

Гана нібито не зупинялася після гри проти Португалії, тому перший тайм повністю виграла у Південної Кореї, проте низка помилок після перерви подарувала суперникам «чорних зірок» можливість відігратися і бути близькими до того, щоб вийти вперед по рахунку. Рівно доти, доки черговим голом не відзначився півзахисник амстердамського «Аякса» Мохамед Кудус (3:2), за яким у найближчі кілька трансферних вікон обіцяє бігати половина клубів топ-чемпіонатів. У майбутній грі у нього знову буде шанс показати себе, хоч і команду може влаштувати нічия, за великим рахунком.

Уругвай


Зайвий раз співставляти кадрові резерви збірної Уругваю та поточне становище команди Дієго Алонсо в турнірній таблиці групи стає дедалі болючішим. Просто не має права в адекватному розумінні команда, у якої на заміні сидять Луїс Суарес, Лукас Торрейра та Максимільяно Гомес, займати останній рядок і перед заключним туром і побоюватися будь-якого позитивного результату для конкурентів. Однак перші в історії чемпіони світу в своїх нинішніх кондиціях винятково розчаровують уболівальників своєю грою, і їхня можлива присутність в 1/8 фіналу мундіалю в Катарі стає все менш привабливою опцією з кожним новим днем.

Усе початось із абсолютно потворної за якістю виконання та нецікавою за рівнем інтриги зустрічі проти Південної Кореї (0:0), яка стала однією з багатьох безгольових на даному турнірі. І при цьому команди навіть у ворота жодного разу не пробили! А потім «чарруа» грали проти Португалії у виключно оборонній манері, і при цьому все одно примудрилися програти відповідальну зустріч (0:2). Таким чином, не забивши до цього жодного голу, уругвайці сподіватимуться на вихід у плей-оф із другого місця, для чого їм необхідно виключно перемагати і щось робити зі своєю негативною різницею забитих та пропущених м'ячів.

Орієнтовні склади


Гана: Аті-Зігі – Менса, Салісу, Амарті, Лемпті – Самед, Партей – Д. Аю, Кудус, А. Аю – Вільямс.

Уругвай: Рочет – Коатес, Годін, Хіменес – Олівера, Весіно, Бентанкур, Вальверде, Варела – Гомес, Нуньєс.

Не зіграє: … – Араухо.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку команди поділять очки у результативному матчі. Нашою ставкою буде позиція – Гана не програє та ТБ 2.5 з коефіцієнтом 6.00 за лінією Parimatch.

2 грудня, п'ятниця

Гана – Уругвай
Ель Вакра. «Ель-Джануб». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO та Суспільне
ГАНА – УРУГВАЙ. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ
Арбітр: Даніель Зіберт (Берлін, Німеччина)
Прогноз Sport.ua – 2:2
Parimatch
  • 5.20
  • 3.95
  • 1.72
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 27 квітня
Футбол | 27 квітня 2024, 11:00 0
СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 27 квітня

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?
Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 9
Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ярослав 999
прогноз це не твоє