Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 02 грудня 2022, 02:06
6352
2

Фіаско Німеччини. Чемпіон ЧС-2014 не вийшов з групи на ЧС-2018 та ЧС-2022

Як це можливо?

| Оновлено 02 грудня 2022, 02:06
6352
2
Фіаско Німеччини. Чемпіон ЧС-2014 не вийшов з групи на ЧС-2018 та ЧС-2022
twitter.com/fifaworldcup

Збірна Німеччини, яка виграла чемпіонат світу у 2014 році, примудрилася провалити два наступні турніри.

На ЧС-2018 німецька національна команда сенсаційно стала четвертою, набравши три очки у групі з Мексикою, Швецією та Південною Кореєю.

А на ЧС-2022 Німеччина знову залишилася без плей-оф, набравши чотири пункти у групі з Іспанією, Японією та Коста-Рікою. Можливо, у 2026 році німці наберуть 5 очок і таки вийдуть у плей-оф.

Подивимося, чи буде такий провал коштувати роботи тренеру Гансу-Дітеру Фліку.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(123)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Агент Маліновського: «Ребров – найкращий тренер України»
Футбол | 28 березня 2024, 16:55 3
Агент Маліновського: «Ребров – найкращий тренер України»

Сергій Серебренніков – про збірну України

В Челсі епідемія травм. 9 гравців у лазареті, ще кілька – під питанням
Футбол | 28 березня 2024, 18:45 0
В Челсі епідемія травм. 9 гравців у лазареті, ще кілька – під питанням

Маурісіо Почеттіно зіткнувся з кадровими труднощами після паузи на матчі збірних

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
А хіба ні. Ще Нідерланди, як і Польща залишилися із відносної ПІвнічної Європи.
Напишу ще як це бачили самі німці, бо частково паралельно дивився матч по німецькому zdf. Коли німці забили перший гол - їх коментатор сказав: зупер ауфтакт (початок) фюр (для) дойчланд. І щось подібне було сказано перед тим, під час першої атаки німців біля воріт костаріканців. Після цього сказаного подумав, а як буде насправді після матчу. Що тут навіть різниця в два гола не буде мати значення. І дійсно коли іспанці забили і рахунок на табло на німецькому екрані про паралельний матч застив на 1:0, можна було догадуватися, що іспанці  можуть звести рахунок як мінімум до нічиєї, умисно чи ні. І навіть після матчу не догадувався тривалий час, що японцям зарахували гол, коли мяч перед тим навіть візуально повністю вийшов за межі поля. Мені цікаво як ВАР-арбітри аргументували це? Чому сам мексиканець не передивився гол, який вирішував хто вийде в плейоф. І як результат, навіть після того як німці пропустили два, потім зрівняли, і вийшли вперед, коментатор вже за 10-15 хвилин до завершення матчу заявив про найбільший удар (нокдаун) для німецької команди чи німецького футболу. Хоча німці досягли розриву в два голи, і в принципі другий матч міг закінчитися бажаною нічиєю, теоретично принаймні. І по чистих забитих голах рахунок 1:1. І цікавою була реакція німецького коментатора на перший і другий гол костаріканців, вона не була глибоко депресивною. Реакція була дуже імпульсивною, навіть крикливою, він звичайно не вболівав за гол, але реально передавав цей запал, ситуацію на полі, коли костаріканці фактично творили чудеса, але німці перелемали матч на свою користь. Але вийшло що чудеса творилися в матчі Японія Іспанія. Думав якщо і вони доведуть матч до бажаного результату, то все буде формально правильно.
antt
Двічі не вийти з групи то вже тенденція. Але що дивуватися. Цей чеспіонат в пустелі дуже провальний для північної Європи (Данія, Бельгія, Німеччина). Або до країн що ближче цього регіону, де подекуди зараз наступає полярна ніч. А в Катарі лише літо починається, по температурним показникам Європи.