Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 02 грудня 2022, 10:34
2186
1

Канада – Марокко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

Абсолютно виграшна позиція африканської збірної

| Оновлено 02 грудня 2022, 10:34
2186
1
Канада – Марокко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 1 грудня, у Досі на стадіоні «Ель-Тумама» відбудеться матч третього туру чемпіонату світу-2022 у рамках групи F, у якому зіграють Канада та Марокко. Стартовий свисток бразильського рефері Рафаеля Клауса із Санта-Барбара-д'Уесті прозвучить о 17:00 за київським часом.

Канада


Збірна Канади не була присутня на чемпіонатах світу останніх 36 років, тому вже сам факт повернення країни на високий футбольний рівень був невеличким національним святом. На наступному мундіалі «клинові листки» точно братимуть участь, оскільки разом із США та Мексикою входять до складу організаторів його місця проведення. Що ж до спортивної складової появи канадців на мундіалі в Катарі, то вона вийшла посередньою. Поразка за непоганої гри в стартовому матчі проти Бельгії (0:1) змінилася на абсолютний розвал командної тактики у грі проти Хорватії (1:4), після чого питання про майбутнє команди Джона Гердмана на поточному турнірі відпали самі собою.

Немає впевненості в тому, що саме цей англійський наставник готуватиме «червоно-білих» до наступного чемпіонату світу, проте є повна переконаність у факті використання Канадою першості в Катарі як показового виступ для своєї команди перед домашнім чемпіонатом світу. У цьому плані північноамериканська країна мала чим відрізняється від США, і вже найближчим часом варто очікувати справжньої лавини талановитих футболістів із країн цього континенту. Однак на сьогоднішній день Канада – абсолютно посередня команда, яка, якщо й мала шанси на вихід у плей-оф, то виключно за рахунок емоційного стимулу на старті. Однак, якщо ти не забиваєш пенальті у ворота Бельгії, то на такому рівні тебе за це одразу карають та вибивають ґрунт із-під ніг.

Марокко


Становище представників Африки в цій підгрупі викликало чимало питань ще до початку турніру, а стартова безгольова нічия проти Хорватії (0:0) лише додала пального у вогонь обговорень. У тому матчі Марокко справді показало низький рівень організації колективу, а наступний матч проти Бельгії взагалі оцінювався з погляду ймовірної невдачі. Однак так повелося на полях Катару, що фаворити часто залишаються такими лише на папері, а бельгійці всім своїм виглядом у другому турі показали, що третє місце на минулому мундіалі було абсолютною стелею для їхнього найбільш зіркового покоління за останні кілька десятків років.

Марокко у другому турі обіграло «Червоних дияволів» міжнародного футболу з рахунком 2:0 у матчі, у якому африканська команда відшукала в собі талант убивці, граючи при цьому виключно другим номером. Однак у майбутньому матчі саме «атлаським левам» належить виказувати ініціативу, оскільки вони мають унікальний шанс жодним чином не залежати від конкурентів по групі. Тут і відсутність пропущених м'ячів має зіграти позитивним чином, і очна зустріч двох прямих конкурентів. Є всі підстави стверджувати, що Марокко вже на півтори ноги перебуває у плей-оф, проте розслаблятися точно не слід – суперник шукатиме хоча б один здобутий бал, а ось будь-яка втрата пунктів для команди Валіда Реграгі може бути фатальною.

Орієнтовні склади


Канада: Сент-Клер – Адекугбе, Міллер, Віторія, Джонстон – Гойлетт, Еуштакіу, Коне, Бьюкенен – ​​Девіс, Девід.

Марокко: Буну – Мазрауї, Саїс, Агерд, Хакімі – Амалла, Унахі, Амрабат – Буфаль, Ен-Несірі, Зієш.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку африканська збірна досягне впевненого успіху. Нашою ставкою буде позиція Фора. Марокко (-1) з коефіцієнтом 3.15 за лінією Parimatch.

1 грудня, четвер

Канада – Марокко
Доха. «Ель-Тумама». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO та Суспільне Спорт
Арбітр: Рафаель Клаус (Санта-Барбара-д'Уесті, Бразилія)
Прогноз Sport.ua – 0:2
Parimatch
  • 3.95
  • 3.35
  • 2.11
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.