Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 02 грудня 2022, 10:35
3037
0

Коста-Ріка – Німеччина. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

Майже догрались до ручки

| Оновлено 02 грудня 2022, 10:35
3037
0
Коста-Ріка – Німеччина. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 1 грудня, в Ель-Хаурі на стадіоні «Аль-Байт» відбудеться матч третього туру чемпіонату світу-2022 у рамках групи E, у якому зіграють Коста-Ріка та Німеччини. Стартовий свисток французької рефері Стефані Фраппар із Ерблена прозвучить о 21:00 за київським часом.

Коста-Ріка


У межах своєї географічної локації збірна Коста-Ріки вважається доволі незручним колективом із немолодим складом і слабкими перспективами зробити плавним перехід між поколіннями на рівні національної збірної. Швидше за все, тільки збільшення кількості учасників чемпіонату світу зможе забезпечити місце цьому колективу на наступному чемпіонаті світу в США, Канаді та Мексиці, тому зараз ми можемо спостерігати фактично фінальний акорд поточно скликання підопічних Луїса Суареса.

Починати турнір будь-якого рівня з розгрому з рахунком 1:7 від команди, яку навіть не відносять до першого ешелону фаворитів, завжди є досить важким, якщо не смертельним ударом для будь-якої збірної. Коста-Ріка пережила подібний досвід у матчі проти Іспанії, після чого виходила на гру проти Японії в якості явного аутсайдера пари, проте натомість фактично створила ще один гучний інформаційний привід (1:0). У підсумку, північноамериканський колектив зараз має втричі більше очок, аніж майбутній суперник, проте величезна кількість проблем з організацією гри не залишає йому сподівань на успіх напередодні заключної гри групового етапу.

Німеччина


Українські любителі футболу через черговий масовий ракетний удар по території нашої країни не мали можливості спостерігати за черговою гучною ганьбою збірної Німеччини у стартовому матчі мундіалю-2022 проти Японії (1:2). Локальна преса після тієї гри вщент рознесла колектив Ганса-Дітера Фліка, а матч другого туру проти Іспанії сприймався як останній цвях у кришку домовини сподівань Німеччини пробитися у плей-оф. І коли Альваро Мората забив свій гол на початку другого тайму, здалося, що «Бундестім» уже не зможе стати на ноги.

Однак мало хто помітив, що вперше після закінчення епохи культового Мирослава Клозе у німців нарешті з'явився повноцінний «дев'ятий» номер на вістрі атаки. Ніклас Фюллькруг із бременського «Вердера» велику частину своєї професійної кар'єри провів у тіні другої німецької Бундесліги, проте фактично у першому своєму матчі за національну команду забив гол, який все ще тримає Німеччину в грі (1:1). Команді Фліка від майбутньої гри необхідна лише перемога, а також віра в успіх Іспанії в паралельній зустрічі проти Японії як гарантія відсутності проблем із виходом у плей-оф. Перед домашнім чемпіонатом Європи-2024 іншого результату вболівальники можуть і не сприйняти.

Орієнтовні склади


Коста-Ріка: Навас – Ов'єдо, Востон, Варгас, Дуарте, Фуллер – Кемпбелл, Техеда, Борхес, Торрес – Контрерас.

Німеччина: Ноєр – Раум, Рюдігер, Зюле, Клостерманн – Гюндоган, Кімміх – Гнабрі, Мусіала, Сані – Фюллькруг.

Не зіграють: Кальво – ….

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку європейська збірна виявиться значно сильнішою. Нашою ставкою буде позиція Фора. Німеччина (-3) з коефіцієнтом 2.21 за лінією Parimatch.

1 грудня, четвер

Коста-Ріка – Німеччина
Ель-Хаур. «Аль-Байт». 21:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO та Суспільне Спорт
КОСТА-РІКА – НІМЕЧЧИНА. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Стефані Фраппар (Ерблен, Франція)
Прогноз Sport.ua – 0:5
Parimatch
  • 30.00
  • 12.50
  • 1.10
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хет-трик Суареса, п'ять асистів Мессі. Інтер Маямі розгромив Ред Буллз
Футбол | 05 травня 2024, 04:54 3
Хет-трик Суареса, п'ять асистів Мессі. Інтер Маямі розгромив Ред Буллз

Також Луїс відзначився гольовою передачею на Лео

ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив
Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3
ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.