Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 02 грудня 2022, 15:51
3786
2

Південна Корея – Португалія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

Азіати спробують зачепитися за плей-оф

| Оновлено 02 грудня 2022, 15:51
3786
2
Південна Корея – Португалія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 2 грудня, в Аль-Райяні на стадіоні «Едьюкейшн Сіті» відбудеться матч третього туру чемпіонату світу, в якому Південна Корея зіграє з лідером групи, командою Португалії.

Південна Корея

Збірна Південної Кореї підходить до третього туру чемпіонату світу лише з одним очком в активі. «Воїни Тежу» в першому турі скатали нульову нульову нічию з Уругваєм, а потім у досить веселому і видовищному матчі програли 2:3 команді Гани, у якої обидва матчі на нинішньому мундіалі в Катарі вийшли дуже веселими.

І до третього туру Південна Корея підходить із примарними шансами на вихід у плей-оф. Потрібно обігрувати Португалію і сподіватися, що Уругвай переможе Гану, але з дуже великим рахунком. Обидва результати, прямо скажемо, виглядають не дуже ймовірно окремо, а разом – тим більше. Не додає шансів азіатській команді й пошкодження лідера захисту Кім Мін Чже з «Наполі», чия участь в матчі під питанням.

Особливим майбутній матч буде для головного тренера Південної Кореї, Паулу Бенту, який під час кар’єри гравця провів 35 матчів у складі збірної Португалії в період з 1992 по 2002 роки. Щоправда, спостерігати за цим матчем 53-річний фахівець буде із трибун. Він надто активно сперечався з арбітром наприкінці матчу проти Гани та отримав червону картку.

Португалія

Збірна Португалії набрала 6 очок і разом із Францією та Бразилією достроково забезпечила собі вихід у плей-оф уже після двох турів. Але перше місце команді Фернанду Сантуша поки що не гарантовано. А його втрата грозить зустріччю із Бразилією вже на стадії 1/8 фіналу. Такого сценарію португальцям, безперечно, хотілося б уникнути.

У двох стартових турах португальці спочатку з рахунком 3:2 у дуже напруженому поєдинку впоралися з Ганою, а потім набагато спокійніше та впевненіше обіграли Уругвай – 2:0. Кадрові проблеми є і у команди Фернанду Сантуша. Травмовані Даніло та Отавіу. Під питанням участь у матчі й ще одного гравця «ПСЖ», флангового захисника Нуну Мендеша.

Історія зустрічей

Збірні Південної Кореї та Португалії зустрічалися між собою лише одного разу, причому також на чемпіонаті світу, і також у третьому турі групового етапу: у 2002 році на домашньому для корейців мундіалі. Тоді команда Гуса Хіддінка перемогла 1:0 і викинула португальців із турніру. До речі, нинішній наставник Південної Кореї Паулу Бенту тоді провів на полі усі 90 хвилин у складі збірної Португалії.

Прогноз на протистояння

Для того, щоб забезпечити собі перше місце в групі та уникнути такої небажаної зустрічі з Бразилією в 1/8 фіналу, збірній Португалії достатньо зіграти внічию, і не програти Португалії більш ніж під силу. Наша ставка - Х2, коефіцієнт 1,18.

Орієнтовні склади

Південна Корея: Кім Син Гю, Кім Джин Су, Кім Йон Хвон, Кім Мін Чже, Кім Мун Хван, Хван Ін Бом, Чун Вун Юн, Сон Чжун Хо, Хван Хі Чхан, Хван Ий Джо, Сон Хин Мін

Португалія: Діогу Кошта, Далот, Пепе, Рубен Діаш, Канселу, Рубен Невеш, Вільям Карвалью, Бруну Фернандеш, Жоау Феліш, Бернарду Сілва, Роналду

2 грудня, п'ятниця

Південна Корея – Португалія
Аль-Райян. Стадіон «Едьюкейшн Сіті». 17:00
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 0:1
Parimatch
  • 5,20
  • 4,40
  • 1,63
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 4,92
  • 4,50
  • 1,69
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 4,92
  • 4,50
  • 1,69
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 03:30 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 12
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ярослав 999
Прогноз це не твоє